Redactia.ro
Home » Știri » Sacrificiile pe care le-a făcut Prințul William pentru a câștiga inima lui Kate Middleton. Ce secret a ieșit la iveală de la începutul relației lor

Sacrificiile pe care le-a făcut Prințul William pentru a câștiga inima lui Kate Middleton. Ce secret a ieșit la iveală de la începutul relației lor

Kate Middleton și Prințul William au trăit o frumoasă poveste de dragoste înainte de a ajunge în fața altarului. Cei doi au căutat întotdeauna să ofere un exemplu pozitiv pentru întreaga lume, manifestând un comportament ireproșabil în multe situații. Însă, un „secret” care a fost publicat pe site-ul Casei Regale aruncă o lumină nouă asupra sacrificiilor făcute de William pentru a câștiga inima partenerei sale.

Unde a cerut-o de soție Prințul William pe Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William și-au unit destinele pe data de 16 octombrie 2010. După aproape un deceniu de la căsătorie, au ieșit la iveală detalii din trecutul lor. Locul special în care William a cerut-o pe Kate în căsătorie este Kenya. Această alegere nu a fost întâmplătoare, ci a fost influențată de legătura emoțională a Prințului cu locul respectiv, în legătură cu mama sa, Prințesa Diana.

După decesul Prințesei Diana, Prințul Charles i-a dus pe cei doi copii ai săi într-o vacanță în Kenya. Astfel, Kenya a devenit un loc plin de semnificație pentru William, fiind unul dintre puținele locuri în care și-a petrecut timpul cu mama sa. În acel loc, William a simțit că este momentul potrivit să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de Kate, iar cererea în căsătorie a avut o încărcătură emoțională profundă pentru amândoi.

Inelul de logodnă, special pentru Prințul William

Inelul de logodnă oferit de Prințul William lui Kate are o simbolistică aparte. Acesta face parte din colecția de bijuterii a Prințesei Diana și este compus dintr-un safir înconjurat de 14 diamante. Pentru William, inelul este o modalitate de a se asigura că mama sa este prezentă și în momentele importante din viața sa, inclusiv la nunta cu Kate.

„Inelul este foarte special pentru mine, la fel ca Kate. Am simțit că este o alegere logică să i-l ofer. Pentru mine, acest inel reprezintă o modalitate de a mă asigura că mama mea nu este niciodată departe de noi și că face parte din toate bucuriile vieții noastre împreună”, a declarat William la momentul nunții lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: