Redactia.ro
Home » Știri » Sacrificiu suprem pentru a-și proteja copiii! Doi tineri părinți din Israel, victime ale teroriștilor Hamas în propria casă

Sacrificiu suprem pentru a-și proteja copiii! Doi tineri părinți din Israel, victime ale teroriștilor Hamas în propria casă

Sacrificiu suprem pentru a-și proteja copiii! Doi tineri părinți din Israel, victime ale teroriștilor Hamas în propria casă
Sacrificiu suprem pentru a-și proteja copiii! Doi tineri părinți din Israel, victime ale teroriștilor Hamas în propria casă. Iată detaliile!

Doi tineri părinți din Israel, victime ale teroriștilor Hamas în propria casă

Doi tineri părinți, Itai și Hadar Berdichevsky, în vârstă de 30 de ani, și-au pierdut viața în încercarea de a-și proteja copiii de bombardamentele teroriștilor Hamas în propriul lor cămin.

În mijlocul terorii, cuplul a luat rapid decizia de a-și duce gemenii într-un adăpost anti-bombă. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lor de a proteja pe cei mici, militanții Hamas au intrat în locuința lor și au comis o faptă tragică, curmând viețile tinerilor părinți.

Cu toate că a fost o tragedie de neimaginat, există și o lumină de speranță în această poveste înfricoșătoare. Gemenii au fost găsiți în viață în mod miraculos în adăpostul anti-bombă, după 14 ore de coșmar.

Această familie a devenit una dintre victimele atacurilor teroriste care au avut loc acasă, în localitatea Kfar Gaza, situată în sudul Israelului, la aproximativ cinci kilometri est de Gaza. Cu toate acestea, eforturile curajoase ale trupelor israeliene au dus la salvarea bebelușilor, care au fost încredințați în grija bunicilor lor.

În urma acestor evenimente tragice, numărul victimelor în conflictul dintre Israel și Gaza a continuat să crească, cu peste 1.200 de persoane ucise până în prezent de la izbucnirea violențelor, când gruparea teroristă palestiniană a lansat un atac surpriză la granița dintre cele două teritorii. La rândul lor, avioanele de război israeliene au desfășurat ample atacuri în Fâșia Gaza, iar statul Israel a anunțat intenția de a iniția o ofensivă coordonată în regiune.

„Nu am văzut asemenea atrocități din partea ISIS. Copiii au fost executați și familii întregi au fost exterminate de teroriștii arabi. Au fost atrocități pe care nu le voi descrie aici. Hamas este ISIS și îl vom distruge. La sfârșitul războiului, toți dușmanii noștri vor ști că a fost o greșeală teribilă să atace Israelul. Ceea ce vom face inamicului nostru în următoarele zile va avea ecou generații. Orice loc din care activează Hamas se va transforma în moloz”, a spus premierul din Israel, Benjamin Netanyahu.

Cine este românul mort în războiul din Israel

În rândul victimelor tragice ale bombardamentelor recente din Israel se află și un tânăr român, sergentul-maior Amir Fisher, în vârstă de doar 22 de ani.

Ambasadorul României în Israel, Radu Ioanid, a confirmat identitatea sa și a dezvăluit că Amir s-a născut în Israel, dar tatăl său provine din România.

Tânărul Amir, care locuia în Tel Aviv, a lăsat în urma sa doi copii care, acum, au rămas orfani de tată.

„Sincere condoleanțe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste momente dificile. România condamnă cu fermitate atacurile continue asupra populației Israelului”, a transmis MAE într-un mesaj postat pe Twitter.

Sursa foto: România TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: