Redactia.ro
Home » Monden » Sacrificiul pe care Diana Șoșoacă l-a făcut pentru fiul său de Crăciun, timp de 14 ani. A fost învinovățită că nu îi este alături de sărbători

Sacrificiul pe care Diana Șoșoacă l-a făcut pentru fiul său de Crăciun, timp de 14 ani. A fost învinovățită că nu îi este alături de sărbători

Diana Șoșoacă este mereu în atenția românilor pentru declarațiile sale controversate, dar și pentru gesturile sale care uneori surprind pe toată lumea. Mulți uită însă că senatoarea este înainte de orice mamă și soție, iar de-a lungul vieții a făcut sacrificii numeroase pentru familia sa. A fost acuzată că nu-i este alături fiului său de Crăciun, însă pentru mult timp ea i-a ascuns un secret important.

Înainte să fie o figură impunătoare în politica din țara noastră, Diana Șoșoacă a muncit din greu pentru cariera și familia sa. Fiind o femeie foarte ocupată, a încercat în egală măsură să-și împartă timpul între casă și locul de muncă, chiar dacă acest lucru a implicat uneori și sacrificii.

Cea mai mare dorință a senatoarei a fost ca moștenitorii săi să aibă o copilărie lipsită de griji și fericită, opusă experienței pe care ea a avut-o în primii ani de viață. Părinții Dianei Șoșoacă au divorțat, iar ea a rămas în grija mamei sale. A simțit mereu absența tatălui său, care nu a fost prezent atât de mult pe cât și-ar fi dorit în viața ei.

Sacrificiul pe care Diana Șoșoacă l-a făcut pentru fiul său de Crăciun

Astfel, Diana Șoșoacă a făcut tot posibilul ca micuții săi să nu aibă parte de asemenea experiențe. Din dorința de a le asigura un Crăciun cât mai frumos a ținut față de ei un secret important, care în acel moment i-a determinat pe micuți să o învinovățească că nu le este alături în aceste momente deosebite.

Mai exact, senatoarea s-a costumat timp de 14 ani în Moș Crăciun pentru fiul său și colegii lui de clasă, oferindu-le astfel o experiență unică în această perioadă inocentă a vieții. Se machia cu mare grijă, acorda o atenție deosebită detaliilor și costumului său, dar în cele din urmă a fost desconspirată.

În timp ce băiatul senatoarei credea că mama sa este ocupată să hrănească renii Moșului, unul dintre colegii săi de clasă a recunoscut-o. Copilul i-a divulgat secretul, iar reacția fiului său a fost una emoționantă.

„Povestea asta cu Moş Crăciun a durat cel puţin până fiul meu a împlinit vârsta de 14 ani. La Crăciunul din acea perioadă de timp, în ciuda machiajului meu atent, unul dintre colegii săi m-a privit cu multă atenţie, de la un moment încolo şi mai târziu i-a spus lui Andrei: ‘Fii atent la ochii Moşului, amice! Sunt exact ca ochii mamei tale!”, a povestit aceasta.

A fost învinovățită că nu îi este alături băiatului său de sărbători

Fiul Dianei Șoșoacă nu înțelegea până în acel punct al vieții de ce mama sa nu este niciodată lângă el când vine Moșul. Deoarece nu bănuia nimic, a acuzat-o în sinea sa că nu-i este alături.

Totul s-a schimbat însă când a aflat adevărul, iar gestul mamei sale a căpătat o nouă însemnătate pentru el. Și-a cerut iertare, mărturisindu-i doamnei Șoșoacă greșeala de până atunci.

„A venit la mine după aceea şi şi-a cerut iertare. Mi-a spus ceva de genul: ‘Mamă, iarta-mă! Abia acum am înţeles. Eu te acuzam că nu eşti alături de mine atunci când mi-era cel mai bine, când Moşul era la noi acasă şi tu, de fapt, erai mai mult decât o mamă, mai mult decât Moşul cel adevărat!, a mărturisit Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: