Redactia.ro
Home » Știri » Salvatorul i-a fost şi CĂLĂU! ŞOC! Cine e, de fapt, bărbatul care a sunat la 112 în cazul dispariţiei fetei de 11 ani, din Afumaţi

Salvatorul i-a fost şi CĂLĂU! ŞOC! Cine e, de fapt, bărbatul care a sunat la 112 în cazul dispariţiei fetei de 11 ani, din Afumaţi

Este o adevărată răsturnare de situație în cazul fetei de 11 ani, din comuna Afumați, județul Ilfov, care a fost dată dispărută vineri și a fost găsită cu ajutorul unui mesaj RO-Alert.

Minora ar fi fost răpită de un bărbat care a agresat-o sexual și care, când a primit mesajul de avertizare, s-a speriat și a alertat autoritățile, conform unor surse judiciare.

„Salvatorul” ar fi agresat-o sexual

Răsturnare de situaţie în cazul fetei de 11 ani dispărute și găsite cu ajutorul RO-ALERT. Un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a primit mesajul RO-Alert şi că a găsit-o pe fetiţa dispărută.

Ea a fost dusă la Poliţie, acolo unde, astăzi, după ce a fost consiliată de psihologii DGASPC, împreună cu familia, a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Astfel, fata a explicat că bărbatul care a sunat la 112 a răpit-o, a dus-o la el acasă şi a abuzat-o. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat că l-au reţinut pe suspect şi îl vor prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul de 50 ani s-ar fi speriat

Individul, în vârstă de 50 de ani, s-ar fi speriat în momentul în care a văzut mesajul RO-Alert și a decis să anunțe autoritățile. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său.

„Din probele administrate a rezultat că persoana vătămată s-a aflat în preajma persoanei care a solicitat 112 încă din jurul orelor 11:00. A recunoscut actele de agresiune sexuală”, a declarat Simona Anghel, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: