Redactia.ro
Home » Monden » Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de Crăciun! Mesajul emoționant al fostei gimnaste

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de Crăciun! Mesajul emoționant al fostei gimnaste

GALERIE FOTO (3)

Sandra Izbașa a fost surprinsă într-un mod extrem de plăcut de Crăciun. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar fanii au fost martori la întregul eveniment. 

 

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de Crăciun

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au afișat pentru prima dată împreună în urmă cu câteva luni. Tinerii îndrăgostiți au încercat să își țină relația departe de ochii lumii cât au putut de mult, însă de data aceasta nu s-au mai putut ascunde. Fotografiile puse pe rețelele de socializare au stat drept dovadă a acestui lucru și au creat deliciul fanilor. Cei care o admiră pe frumoasa gimnastă au urmărit cu sufletul la gură evoluția relației ei cu Răzvan Bănică, încă de la primul „te iubesc” spus pe Internet.

Bucuria Crăciunului a fost mai intensă ca niciodată pentru Sandra Izbașa, carea  fost cerută în căsătorie anul acesta. Frumoasa gimnastă a primit un cadou așteptat de multe doamne și domnișoare. Răzvan Bănică s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare.

Fosta gimnastă nu a uitat să imortalizeze întrehul moment și să îl posteze pe rețelele de socializare, alături de un mesaj extrem de emoționant. Și vestimentația blondinei a fost una pe măsura așteptărilor. Sandra Izbașa a fost îmbrăcată într-o rochie strălucitoare argintie. Sandra Izbașa a spus „DA” din toată inima.

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica125.12.2020 #isaidyes 💍❤️🤍❤️💎😍🥰😘”, a fost mesajul Sandrei de pe Instagram.

Deși până acum a ales să își țină viața personală departe de ochii publicului până acum, Sandra Izbașa pare să fi fost convinsă de Răzvan Bănică să facă publică relația. Cei doi se iubesc mult și intens, iar momentele de tandrețe dintre cei doi sunt nelipsite de pe rețelele de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: