Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană a spus STOP alăptatului! De ce a luat această decizie pentru fiica sa: ”A renunțat pentru că…”

Sânziana Buruiană a spus STOP alăptatului! De ce a luat această decizie pentru fiica sa: ”A renunțat pentru că…”

Sânziana Buruiană a spus STOP alăptatului! De ce a luat această decizie pentru fiica sa: ”A renunțat pentru că...”

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz, care a șocat cu decizia sa de a-și alăpta fetițele pentru un timp îndelungat. Deși a fost criticată aspru de-a lungul anilor, nu a luat bârfele în seamă și a continuat să își răsfețe fiicele. Se pare, însă, că vedeta a spus acum stop alăptatului, decizie luată cu greu.

Sânziana Buruiană nu-și mai alăptează fiica cea mare

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, care a făcu furori mai ales pe vremea când era asistentă TV. A fost mereu o prezență plăcută, sinceră și asumată, care a vorbit mereu despre problemele ei și nu s-a ascuns niciodată după perdea. Este mândră de tot ce a realizat, dar mai ales de familia ei frumoasă.

Fosta asistentă TV este deja recunoscută pentru faptul că și-a alătat fiicele 7 ani în continuu, lucru de care nu s-a mai auzit, cel puțin nu la noi în țară. A fost o legătură la care a ținut mult când vine vorba despre fiicele ei și a făcut tot posibilul să le poată hrăni cu sân o perioadă atât de lungă.

Totuși, fiica cea mare a fost înțărcată. Ajunsă deja la 7 ani, Izabela a început să meargă la școală, ceea ce nu i-a mai permis să stea la sânul mamei când vrea. În plus, deja se simțea amenințată de cea mică, motiv pentru care a căzut de comun acord cu mama ei și a renunțat la lapte, fiind acum o fetiță mare.

„Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început. Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat, cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poza în toată lumea.”, a declarat Sânzi.

Sânziana nu se oprește din alăptat

Sânziana este mândră de performanța ei în ceea ce privește alăptatul și le recomandă tuturor mămicilor să aibă mare grijă la început, după naștere, ca să se asigure că vor avea lapte mult timp. Vedeta spune că fetițele ei sunt foarte sănătoase datorită acestui apect și speră că va putea să o mai hrănească pe cea mică de la sân mult timp.

În plus, speră să reușească să bată un record, cel puțin la noi în țară. I se pare o performanță să își hrănească fetele atâta timp de la sân și le recomandă tuturor mămicilor să o facă, fără să țină cont de ce spun cei din jur. În plus, este mândră că sânii ei încă sunt într-o formă bună și nu au nevoie de îmbunătățiri.

„Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record. Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară.

După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu. Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță. Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult. Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine.”, a declarat Sânziana Buruiană.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: