Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, implicată într-un nou scandal. Vedeta, acuzată că-și machiază excesiv fetița: „Cât să vă mai suporte Dumnezeu?”

Sânziana Buruiană, implicată într-un nou scandal. Vedeta, acuzată că-și machiază excesiv fetița: „Cât să vă mai suporte Dumnezeu?”

GALERIE FOTO (2)

Sânziana Buruiană tună și fulgeră după ce a fost criticată dur de câteva mămici, care i-au reproșat faptul că-și machiază fetița prea mult. Izabela este și model, defilează pe podium, în ciuda faptului că are doar șapte ani.

Sânziana Buruiană, acuzată că-și machiază excesiv fetița

Fetița Sânzianei Buruiană este deja o mică vedetă. Izabela are șapte ani și defilează la diferite prezentări de modă pentru copii. De data aceasta, copila a pozat într-un pictorial cu tematică rock, machiată cu mult cu ruj și fardată strident la ochi. Sânziana este în război cu mămicile revoltate, care o critică pentru faptul că Izabela este machiată la o vârstă fragedă. Vedeta a publicat câteva imagini cu fetițele ei, Izabela și Antonia, îmbrăcate în ținute moderne și foarte cochete.

„Ședință foto rock”, este mesajul scris de Sânzi sub o poză în care fiica ei mai mare, Izabela Zuluf, era machiată strident, îmbrăcataă într-o geacă de piele, fustă roșie și dres negru. Fotografiile cu fetița au stârnit un val de reacții, în mediul online, cele mai multe fiind negative.

„Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de fund în sus, altele, alea diafane, au 30 de like-uri, asta 300, dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic… Cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți, și devreme acasă?”, a spus vedeta, deranjată de criticile primite. De altfel, Sânziana a șters comentariile urâte la adresa micuței și a ei.

Sânziana Buruiană le-a închis gura tuturor

Sânziana Buruiană a ținut să spună că unele persoane comentează strict din răutate, pentru că sunt invidioase și frustrate, spune vedeta. Fosta asistentă TV a explicat faptul că Izabela este în lumea fashion-ului, unde trece prin diferite transformări

„Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși. Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.

Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum! De aia îmi place în Ungaria, unde poți să ai 100 de kile și să umbli lejer în fustă scurtă. La noi nu se poate! ”, a mai spus Sânziana Buruiană.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini