Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan este îndrăgostită lulea la 76 de ani! Un ambasador tinerel i-a adus zâmbetul pe buze

Saveta Bogdan este îndrăgostită lulea la 76 de ani! Un ambasador tinerel i-a adus zâmbetul pe buze

saveta bogdan

Artista de muzică populară Saveta Bogdan vine cu noi declarații spumoase! După două căsnicii ratate și multă durere sufletească provocată de infidelitatea bărbaților din viața sa, iată că a răsărit soarele și pe strada artistei. Saveta Bogdan iubește din nou, iar iubitul ei deține o funcție importantă!

Saveta Bogdan iubește din nou

Ajunsă la 76 de ani, Saveta Bogdan încă simte fiorii iubirii ca în tinerețe. Solista a fost căsătorită de două ori, însă ambii bărbați au dezamăgit-o profund, iar unul dintre ei i-a fost infidel nu o dată, de două ori…ci de peste 80, conform propriilor declarații.

După multă durere și singurătate, Saveta Bogdan și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr care are o poziție cu mult prestigiu social, fiind ambasador. Saveta și misteriosul bărbat sunt împreună de câteva luni, însă nu s-au afișat public până acum. Cu toate că ține la noua cucerire, solista subliniază că nu ar părăsi țara natală de dragul acestuia pentru că nu poate renunța la fanii pe care îi are aici.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun.  Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a declarat artista.

Saveta Bogdan a fost înșelată de 83 de ori de fostul ei soț

A doua căsătorie a Savetei Bogdan a fost una de coșmar. Ea suspecta că bărbatul îi este infidel, însă nu se aștepta ca lista amantelor să fie atât de numeroasă.

„A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Fata a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat (n.r. fostul soț al Savetei Bogdan). Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, povestea artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini