Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan nu se mai ajunge cu banii. Ce pensie are celebra interpretă de muzică populară 

Saveta Bogdan nu se mai ajunge cu banii. Ce pensie are celebra interpretă de muzică populară 

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țara noastră, se plânge de pensia mică pe care o are în urma carierei sale profesionale. Aceasta a ajuns la vârsta de 76 de ani și afirmă că are mari probleme financiare mai ales de când a izbucnit pandemia de Covid-19. Iată ce pensie primește de la statul român! 

Saveta Bogdan, probleme cu banii

Saveta Bogdan, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră s-a bucurat de-a lungul carierei de un succes fantastic . aceasta a intrat în sufletele românilor, iar acum la vârsta de 76 de ani, povestește cu durere în suflet că munca pe care a prestat-o de-a lungul vieții îi aduce o pensie destul de mică, din care abia se ajunge. 

Conform spuselor acesteia, pensia pe care o primește este în valoare de 1200 de lei. Interpretă de muzică populară afirmă că este o sumă destul de mică și că se bucură totuși că mai primește de la UCIMR (Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România – n.r.) suma de 600 de lei care o ajută să aibă un trai cât de cât decent. Totodată mai este chemată la cântări, unde reușește să mai strângă un ban: 

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan va avea o stea în America

Saveta Bogdan este o interpretă care a reușit să atingă sufletele oamenilor de pretutindeni, ajungând o mare celebritate în America. Fanii artistei au decis să îi facă cadou o stea pe celebra Alee a Celebrităților: 

„În martie va fi gata steaua de pe Aleea Personalităților. Le-am dat numele exact și imediat cum e gata, cei care se ocupă o fotografiază și îmi vor trimite. Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară”, a mai precizat Saveta Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: