Redactia.ro
Home » Monden » Scandal! Claudia Pătrașcanu sare la gâtul socrilor: „Am probe că…”

Scandal! Claudia Pătrașcanu sare la gâtul socrilor: „Am probe că…”

Scadalul Claudiei Pătrășcanu cu familia Bădălău nu pare să ajungă la vreun final fericit. Vedeta a postat din nou un mesaj acid la adresa fostului soț, dar și a socrilor săi. Claudia susține că aceștia din urmă nu și-au văzut nepoții în ultimele 10 luni și că sabotează și relația fiului lor cu propriii băieți.

Claudia Pătrășcanu își atacă foștii socri

De când a pornit acest scandal, Claudia Pătrășcanu a menționat că-și crește băieții singură și că nu așteaptă niciun ajutor de la nimeni. Ea a mai spus și că Gabi Bădălau o amenință și că își dorește s-o decadă din drepturile părintești.

Artista spune în continuare că nu-și dorește sprijin financiar, atâta vreme cât are parte de liniște. Ea îi amintește și pe bunicii paterni ai băieților, care nu s-au implicat deloc în creșterea lor. „Voi dezvalui tot timpul TOT pentru protectia mea si a copiilor mei, de influenta si amenintarile tatalui lor. Pentru sotul meu si familia lui, cale amiabila ar insemna sa tac si sa renunt eu la copiii mei …NICIODATA. Precizez ca bunicii nu i au cautat niciodata pe copii in cele 10 luni de zile, n-au fost niciun fel de sprijin pentru noi. Ba din contra, au ajuns cateva probe la mine in care bunica, mama sotului meu, ii scria “ sa nu vina cu nimic la copii, doar c-o jucarie de la benzinarie “.

Claudia se ocupă singură de creșterea micuților

Artista menționează că își susține singură financiar copii. Ea e cea care le plătește grădinița și care se asigură că nu le lipsește nimic. „In continuare va spun ca nu am asteptari de la nimeni. Mi-am achizitionat singura o masina, m-am mutat singura inapoi in Bucuresti, am facut singura demersurile ca si copiii sa urmeze o gradinita. Ma ocup singura de activitatile pentru varsta lor! Amiabil, tatal lor si-ar dori sa nu participe la nicio cheltuiala pentru copiii lui. Ca urmare, sa renunte la statutul de tatal lor. Sunt pregatita oricand sa nu-i mai cheme “ BADALAU”. Vor avea si mama si tata in CLAUDIA PATRASCANU si atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentara.”, spune vedeta.

Pentru toti cititorii mei care sunt deranjati ca-mi expun problemele de familie pe retelele de socializare si media ……

Publicată de Claudia Patrascanu pe Joi, 20 februarie 2020