Redactia.ro
Home » Homepage » Scandal cu bătaie la înmormântarea unei adolescente. Polițiștii au fost agresați în stradă. Ce s-a întâmplat acolo

Scandal cu bătaie la înmormântarea unei adolescente. Polițiștii au fost agresați în stradă. Ce s-a întâmplat acolo

Scandal la înmormântarea unei fete accidentate pe trecerea de pietoni

S-a lăsat cu scandal în Târgoviște, la înmormântarea unei adolescente accidentate pe trecerea de pietoni, după ce autorităţile nu au permis cortegiului funerar să intre pe strada unde locuieşte autorul accidentului.

Scandal monstru la înmormântarea unei adolescente. Polițiștii au fost bătuți în stradă. Ce s-a întâmplat acolo

Totul a început după ce o fată de 13 ani, care era pe trecerea de pietoni, a fost lovită mortal zilele trecute de o mașină, în Târgoviște. La volan se afla un bărbat tânăr, de numai 22 de ani.

Astăzi, la înmormântarea adolescentei, a izbucnit un scandal înfiorător. Nemulţumite de decizia polițiștilor de a schimba traseul cortegiului funerar, pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul vinovat, unele rude de-ale adolescentei au sărit la bătaie.

Unii dintre cei prezenți la înmormântare au devenit agresivi atunci când poliţiştii au blocat accesul pe stradă, redirecţionând convoiul, a relatat News.ro.

„Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, informează oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Astfel, cinci poliţişti au fost bătuţi, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor. Ultimele informații spun că a fost constituită o echipă complexă de cercetare, fiind efectuate verificări de către un procuror. Mai multe persoane au fost duse la audieri. De asemenea, oamenii legii care au fost loviţi s-au prezentat la spital pentru examinare medico-legală, a scris Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: