Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții la Survivor! Concurentele se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă: „Tu crezi că eu port chiloții tăi?”

Scandal de proporții la Survivor! Concurentele se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă: „Tu crezi că eu port chiloții tăi?”

Se ştiu deja primii concurenţi de la Survivor România 2024? Anunţul făcut de Daniel Pavel

Scandal de proporții la Survivor! Concurentele se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă. Iată detaliile!

Scandal de proporții la Survivor!

Un scandal de proporții s-a pornit la Survivor între două concurente din tabăra Războinicilor, mai exact între Lucianna și Alexandra Ciomag. Atmosfera s-a încins atunci când Alexandra Ciomag a acuzat-o pe Lucianna că i-ar fi furat chiloții și că i-ar fi băgat în sacul ei de dormit.

Concurentele se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă

Conversația dintre ele a întrecut toate așteptările fanilor emisiunii!

„Alexandra Ciomag: Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi? Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Unii dintre ei semănau cu ai mei. Am văzut că ea avea 5 perechi, mie îmi lipseau două.

Lucianna: Tu poți să vorbești fără să mă ataci? A fost ridicol, penibil. A făcut atâta gălăgie pentru chiloți.

Alexandra Ciomag: Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva, tot ea… dar am trecut peste. Acel lucru furat a fost pătura. Dar s-a ajuns la lenjerie.

Lucianna: Nu, astea sunt ale mele!

Alexandra Ciomag: Poți să mi le arăți, te rog?

Lucianna: Tu chiar crezi că eu aș purta chiloții tăi?

Alexandra Ciomag: Eu de dimineață m-am trezit și văd că chiloții ăia sunt ca ai mei. Hopaaa! Ia uite! O pereche era a mea, ia mai uită-te!

Lucianna: Ce exemplu dau eu la copiii mei? Eu prefer liniștea, decât dreptatea.

Alexandra Ciomag: Avem 3 perechi de chiloți, tu de unde ai 5. Le dai un exemplu prost fetelor tale, să fure. Totul până la lenjeria intimă. Îmi pare rău.

Lucianna: A făcut spectacol, ce să facem…sper că e fericită și cu chiloții mei. Sper să-i poarte și să-i spele”, relatează Click!

 

 

Sursa foto: România TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: