Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la înmormântarea unui bebeluș! Preotul a venit beat și a luat în derâdere suferința familiei îndoliate: „Îngerașul doarme, așa dormeam și eu”

Scandal la înmormântarea unui bebeluș! Preotul a venit beat și a luat în derâdere suferința familiei îndoliate: „Îngerașul doarme, așa dormeam și eu”

Scandal la înmormântarea unui bebeluș! Preotul a venit beat și a luat în derâdere suferința familiei îndoliate: „Îngerașul doarme, așa dormeam și eu"

Scandal la înmormântarea unui bebeluș! Preotul a venit beat și a luat în derâdere suferința familiei îndoliate. Iată detaliile!

Scandal la înmormântarea unui bebeluș

Într-un tragic eveniment care a zguduit orașul polonez Lębork și a adus durere suplimentară unei familii îndurerate, un preot local a avut un comportament rușinos și scandalos la înmormântarea unui bebeluș în cimitirul din Nowa Wieś Lęborska, Voievodatul Pomerania. Într-o scenă cu adevărat de necrezut, părintele Czesław K., parohul bisericii Sfânta Maria Magdalena din Gargrzerze, a apărut la slujba de înmormântare într-o stare de ebrietate avansată, care a șocat pe toată lumea prezentă.

În dimineața zilei de luni, 13 noiembrie, familia îndoliată s-a pregătit pentru a-și lua adio de la micuțul lor îngeraș, însă momentul tragic a fost umbrit de comportamentul scandalos al preotului. În loc să aducă liniște în sufletele membrilor familiei îndoliate, părintele Czesław K. era vizibil afectat de alcool, abia putând să articuleze cuvintele și balansându-se nesigur pe picioare. Această scenă de neimaginat a fost relatată de mătușa copilașului decedat, care a descris momentul ca fiind cu adevărat șocant.

„A venit beat la înmormântare. Abia reușea să articuleze cuvintele și cu greu se putea ține pe picioare”, a povestit pentru Fakt mătușa băiețelului decedat.

Preotul a venit beat: „Îngerașul doarme, așa dormeam și eu”

Slujba de înmormântare, care trebuia să înceapă la ora 11:00, a fost amânată pentru că preotul nu s-a prezentat la timp. O persoană din familia îndurerată a fost nevoită să-l sune pe duhovnic pentru a-l aduce la cimitir. Mai mult decât atât, părintele Czesław K. a fost transportat acolo cu mașina unui enoriaș, deoarece acesta își pierduse permisul în urma unui episod anterior în care condusese sub influența alcoolului.

Părintele a șocat prin acțiunile sale:

„Îngerașul doarme, așa dormeam și eu…”, a spus acesta la intrarea în cimitir.

Această afirmație a fost șocantă și a stârnit mânia familiei îndoliate. După încheierea slujbei, familia îndoliată a decis să ia măsuri. Aceșta au apelat la poliție.

Echipa de polițiști care a sosit la fața locului a decis să îl supună pe preot unui test cu etilotest, care a arătat că avea o concentrație de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un rezultat alarmant care confirmă starea de ebrietate a părintelui în timpul slujbei de înmormântare.

Acest incident nu este prima sa abatare, deoarece Părintele Czesław K. este implicat frecvent în astfel de incidente. Acesta a fost surprins conducând sub influența alcoolului, fapt care i-a adus suspendarea permisului de conducere anul trecut.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: