Redactia.ro
Home » Știri » Scandal monstru între o profesoară şi o elevă de liceu: „Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi!” VIDEO

Scandal monstru între o profesoară şi o elevă de liceu: „Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi!” VIDEO

Un scandal între o elevă şi o profesoară a avut loc la un liceu din Mediaş, scena fiind filmată de un elev. În imaginile postate pe internet se observă cum profesoara îi trage scaunul unei eleve, iar apoi adolescenta o împinge pe profesoară, care este şi directoarea şcolii.

Imagini șocante la un liceu din Mediaș

Potrivit Ora de Mediaş, întregul scandal a avut loc săptămâna trecută la Colegiul Tehnic „Mediensis”. Conflictul a fost filmat de către un elev aflat în spatele clasei.

În imaginile ajunse în mediul online se poate observa cum profesoara îi trage scaunul elevei şi o ridică în picioare, pentru a o certa. Ulterior, adolescenta începe să o împingă pe profesoara care este și director al unității de învățământ și i se adresează la per tu:

„Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi!”.

Răspunsul profesoarei, după apariţia videoclipului

Profesoara Ana Bocioancă, totodată directorul unităţii de învăţământ, a explicat cum s-a petrecut întreaga scenă:

„Am avut oră cu clasa a IX-a, învăţământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare stătea în spate, râdea, făcea gălăgie şi deranja ora. I-am cerut să vină în faţă, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în faţă. Şi-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a aşezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu acelaşi gest.

I-am spus: Dacă te deranjează scaunul, ridică-te în picioare şi lasă-l deoparte”.

În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea şi i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat şi a început să ţipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi am încercat să o liniştesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniştită dacă doreşte, însă nu mă înţelegeam deloc cu ea. Eu nu am agresat-o pe această fetiţă şi nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinţii la şcoală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorţaţi şi aşa mai departe”, a declarat profesoara pentru publicaţia Ora de Mediaş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: