Redactia.ro
Home » Sport » Scandal monstru la Dinamo! După umilința suferită, Negoiță vrea să plece!

Scandal monstru la Dinamo! După umilința suferită, Negoiță vrea să plece!

Scandal monstru la Dinamo după umilința suferită

Meciul din prima etapă a Ligii I cu Viitorul, a declanșat un scandal monstru la Dinamo. “Câinii” au fost zdrobiți cu 5-0, de echipa lui Gheorghe Hagi, iar acum se caută vinovații. Finanțatorul lui Dinamo a luat foc în această dimineață.

“Clubul va avea curând alt acționar majoritar. Am făcut totul cu sufletul la echipa, dar și cu mulți bani. Îmi reproșez că am dat bani unei societăți aflată în moarte clinică. Orice are o limită, nu pot să învestes la nesfârșit. Trebuie să-mi văd de afacerile mele”, a spus pentru Gazeta Sporturilor, Ionuț Negoiță.

Revolta suporterilor dinamoviști

Cei mai supărați aseară au fost fanii dinamoviști. Au intrat pe teren și galeria a fost evacuată. Pe tot parcursul meciului au strigat lozinci împortiva conducerii dar și a antrenorului, Eugen Neagoe. La plecare autocarul jucătorilor a fost escortat de jandarmerie pentru a se preveni orice incident. Ionuț Negoiță a avut și pentru suporteri un mesaj.

“Suporterii trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut niciodată să facă scandal, ei sunt fericiți. În schimb, mă trezesc cu un comportament iresponsabil la adresa mea. Fanii sunt pe un drum greșit. Le-am dat ocazia să cumpere acțiuni, le-am dat ocazia să conducă acest club. Discutam cu conducerea celor de la Bilbao, 40-50.000 de fani plătesc pentru club. Dacă plăteau și fanii dinamoviști măcar 100 de euro, atunci aveau posibilitatea să conducă”, a mai spus Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Patronul rivalilor de la FCSB, Gigi Becali spune că îi înțelege pe suporteri.

„Ce să facă și săracii de fani? Au pretenții. Sunt oameni educați, care merg sute de kilometri ca să fie lângă echipă. Ce să facă la 5-0. Ce să faci când ești umilit” a spus Becali la Pro X.

Gigi Becali, despre scandalul de la Dinamo

Gigi Becali îi transmite lui Ionuț Negoiță să stea departe de fotbal dacă nu are bani. Un patron trebuie să investească mulți bani, dacă vrea performanțe a mai spus patronal de la FCSB.

“La Dinamo, Steaua, Rapid dacă nu ai bani nu te bagi. Nu poți pierde cu 5-0. Eu m-am băgat la Steaua, am dat 40 de milioane de euro și am făcut performanță! Am jucat în cupele europene, am bătut Valencia, Chelsea și Galatasaray și am intrat în Champions League”, a mai declrat Becali la Pro X.

Ionuț Negoiță a venit la Dinamo în urmă cu 6 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: