Redactia.ro
Home » Homepage » Scandal uriaș la concertul Coldplay. Manelist invitat să cânte în deschidere, huiduit de 60 000 de oameni

Scandal uriaș la concertul Coldplay. Manelist invitat să cânte în deschidere, huiduit de 60 000 de oameni

Scandal-monstru la concertul Coldplay! 60.000 de oameni l-au huiduit pe Babasha. Sursă foto: Romaniatv.net

Un concert care promitea să fie o seară memorabilă pentru fanii trupei britanice Coldplay s-a transformat într-un eveniment tensionat și controversat pe Arena Națională din București. Scena a fost acaparată de un scandal-monstru în momentul în care Babasha, un cunoscut interpret de manele, a fost invitat să cânte în deschiderea spectacolului.

Cei 60.000 de spectatori prezenți nu au fost deloc încântați de această alegere, reacționând vehement și provocând întreruperea concertului pentru mai multe minute.

Huiduielile și nemulțumirile au început imediat ce Babasha a urcat pe scenă

Decizia de a-l invita pe Babasha să cânte în deschiderea unui concert Coldplay a fost, cu siguranță, una surprinzătoare și controversată. Organizatorii au sperat, probabil, să aducă un element de diversitate și să ofere o notă locală spectacolului. Cu toate acestea, publicul nu a reacționat conform așteptărilor.

Revolta spectatorilor a atins apogeul în momentul în care manelistul a rostit fraza: „În seara asta încercăm să spargem niște bariere”. Această afirmație, deși intenționată să inspire, a fost interpretată de mulți ca o intruziune nejustificată în seara dedicată muzicii alternative și rock, genuri muzicale pentru care Coldplay este cunoscută.

Din cauza huiduielilor și a revoltei, organizatorii au fost nevoiți să ia măsuri drastice. Concertul a fost întrerupt timp de mai multe minute pentru a permite mulțimii să se liniștească. Atmosfera tensionată a fost evidentă, iar organizatorii au intervenit pentru a evita escaladarea conflictului.

După câteva minute de întrerupere, Coldplay a revenit pe scenă

Prezența lor carismatică și muzica lor captivantă au reușit să calmeze spiritele și să readucă atmosfera de sărbătoare și bucurie pentru care concertul fusese inițial planificat. Chris Martin și colegii săi de trupă au demonstrat profesionalism și empatie, reușind să transforme din nou seara într-una memorabilă pentru fani.

Reacțiile publicului au fost împărțite după incident. Mulți au criticat dur decizia de a invita un artist de manele într-un astfel de context, considerând că aceasta a fost o greșeală de organizare. Alții au apreciat efortul de a introduce diversitate, dar au recunoscut că momentul nu a fost unul reușit. Organizatorii au fost puși într-o poziție dificilă, fiind nevoiți să gestioneze situația pentru a asigura continuarea concertului în condiții de siguranță și plăcere pentru toți cei prezenți.

Acest incident servește drept lecție pentru organizatorii de evenimente cu privire la importanța cunoașterii și respectării preferințelor publicului. Alegerea artiștilor care să cânte în deschidere trebuie să fie una bine gândită, ținând cont de genurile muzicale și așteptările publicului țintă.

Concertul Coldplay de pe Arena Națională din București a fost marcat de un incident nefericit care a generat tensiune și huiduieli din partea publicului. Cu toate acestea, trupa britanică a reușit să readucă atmosfera de bucurie și să ofere un spectacol memorabil.

Incidentul subliniază importanța unei organizări atente și a unei selecții adecvate a artiștilor de deschidere pentru a asigura succesul unui eveniment de o asemenea amploare. În final, profesionalismul și abilitatea de a gestiona crizele au fost esențiale pentru a transforma un moment tensionat într-o seară de neuitat pentru fanii Coldplay.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: