Redactia.ro
Home » Știri » Scandalul de la Casa Regală a Marii Britanii ia amploare. Regele Charles, acuzat că nu respectă amintirea mamei sale

Scandalul de la Casa Regală a Marii Britanii ia amploare. Regele Charles, acuzat că nu respectă amintirea mamei sale

regina elisabeta a II-a

Scandalurile nu contenesc la Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle au confirmat că li s-a cerut să elibereze Frogmore Cottage, iar conform expertului regal Tessa Dunlop, această decizie luată de regele Charles al III – lea nu este una inspirată și ar putea să aibă un efect nefast în viitorul apropiat.

Regele Charles al III-lea, criticat pentru alungarea ducilor de Sussex de la Frogmore Cottage

Regele Charles a făcut o mare greșeală cerându-le prințului Harry și lui Meghan Markle să părăsească Frogmore Cottage și oferindu-i-o, se pare, prințului Andrew, a afirmat un expert regal. Ducele și ducesa de Sussex au confirmat că li s-a cerut să părăsească reședința lor din Marea Britanie, lucru care li s-a părut de neconceput și i-a uimit peste măsură.

Se spune că locuința Frogmore Cottage i-a fost oferită acum lui Andrew, aflat în dizgrație, după ce regele a insistat ca acesta să părăsească actuala sa locuință de 30 de camere, Royal Lodge. Majestatea Sa a luat măsura extraordinară de a le cere lui Harry și Meghan să părăsească definitiv locuința lor din Marea Britanie, în urma publicării memoriilor explozive ale lui Harry.

Potrivit expertului regal și istoricului Dr. Tessa Dunlop, mulți din Marea Britanie au fost bucuroși după ce au aflat de poziția dură a regelui față de soții Sussex. Conform expertei, decizia lui Charles este contrar diametrală față de deciziile regretatei suverane, care a făcut orice pentru a nu-l îndepărta complet de Casa Regală a Marii Britanii.

„Prințul Harry a lansat mai multe grenade verbale la adresa familiei sale și a fostei instituții din care făcea parte. Dar a făcut-o dintr-o poziție de slăbiciune, din exterior, în suferință și simțindu-se marginalizat. Un monarh cu capul pe umeri ar fi încercat să aplaneze conflictul, nu să-l amplifice. Prin retragerea dreptului de a sta la Frogmore Cottage fiului său, regele Charles al III-lea s-a distanțat de stilul diplomat, pacifist pe care regretata suverană l-a adoptat atâția ani”, este părerea expertului regal.

Ce semnifică titlul cărții scrise de către prințul Harry

„Spare“/„De rezervă“ este titlul cărții scrise de Harry, cu referire la sintagma consacrată „The heir and the spare“/„Moștenitorul și rezerva“. Acesta a fost mult timp un termen folosit pentru a caracteriza viitorul monarh și pe frații/surorile sale, mai ales în secolele trecute atunci când copiii se îmbolnăveau și mureau în lipsa unui tratament adecvat așadar erau necesare mai multe „rezerve“ pentru a asigura succesiunea la tron și continuitatea monarhiei.

În cartea sa, prințul face tot felul de dezvăluiri, care mai de care mai uimitoare: mezinul prințului Charles a consumat marijuana, cocaină, s-a îmbătat de nenumărate ori, a purtat o uniformă nazistă la o petrecere, a fost fotografiat nud de fotoreporteri, a fost la un pas de a se bate cu propriul frate și a apelat la ajutorul psihologilor pentru a-și putea procesa traumele.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: