Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes escaladează. Cele două își dau replici tăioase în online: „Se pretinde că nu există un conflict”

Scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes escaladează. Cele două își dau replici tăioase în online: „Se pretinde că nu există un conflict”

irina rimes

Scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes pare să ia amploare de la o zi la alta. Iată ce au avut cele două de spus, în mediul online, după ce un moment de la Vocea României a creat o adevărată dezbatere.

Conflictul dintre Theo Rose și Irina Rimes ia amploare. Ce cuvinte și-au adresat cele două vedete

La Vocea României, o participantă a reușit să impresioneze întreaga audiență și să convingă trei dintre antrenori să-și întoarcă scaunele. La doar 17 ani, ea a interpretat o piesă cu măiestrie, demonstrând că are un viitor promițător. Andreea Oprea, în vârstă de 17 ani, este elevă la Liceul de Artă din Oradea. Această tânără provine dintr-o familie cu rădăcini adânc înrădăcinate în domeniul artistic și și-a dezvoltat talentul cântând alături de părinții săi la diverse ocazii, evenimente private și nunți.

@alexst868 #theorose #irinarimes #cearta #vocearomaniei ♬ sunet original – Alex Alex

Andreea Oprea este atrasă de parcursul și stilul lui Theo Rose, iar ea își dorește să exploreze muzica lăutărească, la fel ca acesta cunoscuta artistă. Theo Rose i-a acordat câteva sfaturi în această direcție și și-a exprimat susținerea față de decizia Andreei, dar aceasta a stârnit critici din partea colegilor săi. Artista s-a simțit copleșită și a izbucnit în plâns din cauza criticilor numeroase. După declarațiile vedetei, Irina Rimes a reacționat imediat, ceea ce a scos-o din minți pe Theo Rose. Artista s-a simțit atacată de colega ei, care a avut un comentariu acid la adresa muzicii lăutărești. „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”, a întrebat-o Irina Rimes pe Theo Rose.

Theo Rose șterge toate mesajele negative la adresa Irinei Rimes

După momentul Andreei Oprea, Theo Rose a fost văzută plângând în culise, iar fanii vedetei au sărit imediat în apărarea acesteia, mulți dintre ei alegând să lase comentarii răutăcioase la adresa Irinei Rimes. Theo Rose a simțit nevoia de a face lumină în acest caz, așadar a revenit cu un clip video pa pagina de Tik Tok, în care a făcut o serie de precizări.

„Eu pe profilul meu nu las niciun comentariu urât despre Irina. Totul se șterge. Nu mi se pare normal. Am mai văzut și eu prin alte părți unde se pretinde că nu există un conflict. Dacă nu există un conflict atunci eu nu încurajez această atitudine față de Irina și nu las comentariile ălea. Am control asupra comentariilor, pot să șterg orice, este profilul meu, am acces absolut acolo. Deci așa vă dați seama când se ceartă. Nu e ok să lași comentariile răutăcioase despre ceilalți și nu le ștergi…înseamnă că îți convine, cum ar veni”, a fost mesajul lui Theo Rose.

@best_momentss09 #theorose #irina #irinarimes #foryou #foryoupage #viral #fy #fyp #fypシ #fypage #vocearomaniei #protv #protvromania #moldoveanca #moldova #tiktokmoldova #tiktokromania #viralvideo #viraltiktok #revolution #razboi #fypシ゚viral #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #5pasidebine #misiuneatiktok #vreaupeforyou #romaniiautalent #theo #theorose🌹 #tiktokromania🇷🇴 #storytime #instagram #pentrutine #funny #amuzant #romania🇹🇩 #moldova🇲🇩 #virall #viral_video #fyromania ♬ eredeti hang – 😁momente_amuzante😁

Irina i-a dat replica lui Theo Rose

Nici Irina Rimes nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să-și spună punctul de vedere referitor la această controversă care a luat naștere după momentul Andreei Oprea de la Vocea României. Irina Rimes suține că a avut dintotdeauna o părere bună despre Theo Rose și că nu a avut intenția de a face afirmații care să o rănească.

„Eu tot timpul am avut o părere bună despre Theo Rose. Tot timpul am spus despre Theo Rose, în stânga și dreapta că este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice. Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună. Noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce ar trebui să țară lumea pe mine având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil. Iar aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă”, a fost o parte din mesajul Irinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: