Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul lui Culiță Sterp nu se oprește aici. A jignit-o fără oprire pe femeia care nu l-a plătit: „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Scandalul lui Culiță Sterp nu se oprește aici. A jignit-o fără oprire pe femeia care nu l-a plătit: „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal de mii de euro! Cântărețul și formația lui au fost invitați să cânte la un botez, tocmai la Madrid. Li s-au plătit cazarea, drumul și au întocmit un contract. Culiță și trupa lui mai aveau să încaseze câteva mii de euro, lucru care nu s-a întâmplat. Iată cum a decurs totul!

Scandalul lui Culiță Sterp continuă

Culiță Sterp a fost invitat să cânte cu formația lui la un botez, tocmai la Madrid. Li s-au plătit cazarea, drumul și au întocmit un contract. Băiatul cel mare al mamei Geta mai avea să ia câteva mii de euro, după ce termina de cântat. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, căci a avut loc un adevărat scandal. La botezul respectiv au mai fost invitați și Cornel Cojocaru și formația lui. În timp ce cântărețul de muzică populară își desfășura programul lui, Culiță spune că el se afla în pauză. Astfel, a plecat la un alt eveniment, care avea loc tot in locația respectivă. Așa a ieșit un adevărat scandal. Cei care îi plătiseră drumul și cazarea nu au înțeles de ce Culiță a mers să cânte la un alt eveniment, fără să-i anunțe. Pe de altă parte, artistul spune că el era în pauză și că poate să facă ce vrea în pauza lui. Bineînțeles că, părerile au fost împărțite. Ce este cert e faptul că el nu și-a mai primit restul de bani, pentru care spune că îi va da în judecată.

Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, le-a explicat Culiță fanilor de pe Tik Tok.

Culiță Sterp, jigniri și amenințări

Culiță Sterp a jignit-o și a amenințat-o pe femeia, care nu i-ar fi plătit la sfârșitul evenimentului. Artistul spune că cei care îl cunosc știu cum e treaba, mai ales că nu i s-a întâmplat un astfel de episod în cinci ani de când cântă.

Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi. Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență. Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: