Redactia.ro
Home » Știri » Scene desprinse din filmele de groază în bucătăria unui măcelar: carnea a început să se miște după ce fost sărată

Scene desprinse din filmele de groază în bucătăria unui măcelar: carnea a început să se miște după ce fost sărată

GALERIE FOTO (2) macelar

Un măcelar a avut parte de supriza vieții sale atunci când a dorit să prepare o bucată de carne de vită. Deși lucrează de ani întregi în domeniu, el mărturisește că nu a mai văzut niciodată așa ceva. A fost atât de uimit de descoperirea făcută încât a filmat întreaga scenă și a distribuit imaginile în mediul online. Acum, internauții se vor gândi de două ori înainte să consume carne de vită!

Un măcelar a avut parte de surpriza vieții sale: bucata de carne a început să se miște

Măcelarul a filmat două bucăți de carne de vită care încep să se miște atunci când sunt date cu sare. Sărarea este un proces foarte important și ajută la la extragerea apei din produs precum și la conservarea acestuia pentru o perioadă mai lungă de timp, dacă se dorește depozitarea acestuia.

Măcelarul a fost uimit de descoperirea făcută și a distribuit imaginile în mediul online. Utilizatorii au fost la fel de uimiți, însă experții au o explicație cât se poate de logică și de clară. Lv Suwen, expert în departamentul de sănătate animală din Filipine susține că contractarea mușchiului se întâmplă foarte rar și doar atunci când bucata de carne este tăiată recent.

„Puteți fi siguri că această bucată de carne este foarte proaspătă și provine de la un animal proaspăt sacrificat. Sistemul nervos central este mort, dar terminațiile nervoase din mușchi încă declanșează impulsuri, deoarece nervii nu sunt încă morți. Acest lucru se va opri după o scurtă perioadă de timp”, a explicat acesta.

Musafirii nepoftiți din broccoli

O femeie din Scoția a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a cumpărat broccoli de la piață și a mers acasă pentru a-l curăța. Șocată de cele petrecute, ea a povestit totul pe rețelele de socializare, iar întâmplarea a fost distribuită masiv de către utilizatori. Ea a arătat tuturor ce se ascundea în interiorul broccoliului pe care îl cumpărase și pe care plănuia să-l mănânce.

broccoli
O femeie din Scoția a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a gătit broccoli

În momentul în care a scos din sacoșă bucățile de broccoli pentru a le spăla, femeia a descoperit zeci de insecte care se plimbau nestingherite pe leguma respectivă. Ea i-a îndemnat pe internauți să verifice de două ori calitatea legumelor pe care le cumpără pentru a nu arunca banii pe fereastră și, mai important, să nu riște să se îmbolnăvească!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini