Redactia.ro
Home » Știri » Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst. Cum arată transsexualul în prezent

Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst. Cum arată transsexualul în prezent

GALERIE FOTO (3)

Conchita Wurst a luat prin surpindere publicul la Eurovisionul din 2014. Transsexualul austriac pe numele real Thomas ”Tom” Neuwirth s-a schimbat radical după șase ani. 

 

Cum arată acum Conchita Wurst

Câștigătorul Eurovision din 2014, Conchita Wurst, s-a schimbat radical la șase ani după câștigarea competiției. Bărbatul cu unghii vopsite, sutien fals, haine feminine, dar barbă, nu mai seamănă deloc cu persoana care era atunci pe scenă. Transsexualul a câștigat concursul cu melodia ”Rise like a Phoenixțț, fiind al doilea transsexual care s-a impus la Eurovision. Primul transsexual care a aintrat în istoria Eurovisionului a fost ana International în 1998.

Thomas Neuwirth, ajuns la vârsta de 32 de ani, arată total diferit și nu mai aduce deloc aminte de artistul care se impunea la Eurovison în 2014.

Transsexualul a renunțat la imaginea cu care a atras atenția publicului.

Thomas Neuwirth, pe numele său real, a adoptat acum o imagine mult mai masculină. Acesta a șters și majoritatea pozelor din trecut care îi aduc aminte de acea perioadă.

Controversatul personaj de la Eurovision, născut în noiembrie 1988, a apărut în anul 2011 în lumea showbiz-ului din Austria în postura Conchitei Wurst. Ipostaza a fost un răspuns al experiențelor personale pe care le-a trăit.

Cântăreața a explicat la acea vreme semnificația numelui, care deși în limba germană “wurst” înseamnă crenvurst, cântăreața spunea că provine de la altceva. Numele ar fi provenit de la expresia “Das ist mir doch alles Wurst” care înseamnă “nu-mi pasă” și “totul e la fel pentru mine”.

 

Diagnosticul primit de artistul austriac

 

Conchita a făcut un anunț în anul 2018, care a atras din nou atenția publicului. Cântăreața a afirmat că este o persoană seropozitivă. Dezvăluirea a fost făcută de travestit printr-un mesaj postat pe pagina de Instagram. Cântăreața a anunțat atunci că a fost obligată să facă public această dezvăluire în urma amenințătilor formulate la adresa sa de un fost iubit.

Conchita a mai spus că a primit atunci un tratament medical imediat după ce a fost diagnosticată. Mai mult, Conchita a mai spus că sarcina virală din organismul său se află de  foarte mulți ani în faza de detectare. Mai mult, din acest motiv, nu poate să transmită virusul altor persoane.

,,Sunt seropozitiv de mulți ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a amenințat că va face publică această informație de natură privată, iar eu nu voi oefri niciodată cuiva dreptul de a mă speria și de a-mi influența viața din cauza acestui lucru”, spunea cântărețul austriac.

Seropozitiva este termenul care se aplică în prezent persoanelor purtătoare ale virusului H.I.V, virusul imunodeficienței umane.

Când o persoană este seropozitivă, se spune că acel subiect are un ser care conține anticorpi specifici. Atunci când un subiect negativ la testele precedente se dovedește pozitiv la un test pozitiv, se poate vorbi despre seroconversie, scrie sfatulmedicului.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: