Redactia.ro
Home » Monden » Schimbări majore la Acces Direct. Ea candidează pentru postul de asistentă. N-o să îți vină să crezi cu ce se ocupă Andreea Diaconu

Schimbări majore la Acces Direct. Ea candidează pentru postul de asistentă. N-o să îți vină să crezi cu ce se ocupă Andreea Diaconu

O dată cu începerea noului sezon al emisiunii Acces Direct au intervenit mai mult schimbări printre care și un concurs pentru ocuparea postului de asistentă. Până la acest moment prima domnișoară care a intrat în cursa pentru ocuparea postului este Andreea Diaconu. N-o să îți vină să crezi cu ce se ocupă.

Andreea Diaconu se consideră perfectă pentru postul de asistentă

Andreea Diaconu este o domnișoară cu un fizic de invidiat. Chiar ea a dezvăluit că are o înălțime de aproape doi metri fără tocuri. Frumoasa blondină are frumoasa vârstă de 23 de ani. Chiar ea a vorbit și despre actualul loc de muncă. Andreea Diaconu lucrează pentru moment în cadrul unei săli de jocuri de noroc. Ea consideră că este potrivită pentru postul de asistentă, iar acest lucru ar ajuta-o să își îndeplinească ultima sa dorință de a avea o schimbare în viață.

Am 1.83 fără nimic în picioare. Eram cel mai mare bebeluș. Am 23 de ani. În prezent, muncesc într-o sală de jocuri de noroc și am zis să-mi încerc norocul și cu televiziunea. Vreau să schimb ceva în viața mea și consider că acesta ar fi începutul.”, a spus Andreea Diaconu.

Ce spune Mirela Vaida despre noul sezon al emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost cea care a anunțat noile schimbări din cadrul emisiunii pe care o moderează. Prezentatoarea a dat detalii pe pagina sa de instagram și fanii au reacționat în număr mare.

 O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!. 

Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări. Nu vorbim doar de ora pe care deja o vedeți schimbată, 16:30, țineți minte, dar și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră, dar și despre o nouă asistentă.”, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: