Redactia.ro
Home » Monden » Scrisoare emoționantă de la finul lui Piedone. Ce a spus micuțul: „Dumnezeu să îți dea putere”

Scrisoare emoționantă de la finul lui Piedone. Ce a spus micuțul: „Dumnezeu să îți dea putere”

Cristian Popescu Piedone își plânge deja de milă în închisoare, după doar câteva luni de la încarcerarea sa. Iată ce mesaje frumoase primește fostul edil de la apropiații săi, dar mai ales de la finul său, Iannis!

Mesaj emoționant de la finul lui Piedone: „Te aștept să vii acasă să stăm cu toții”

Cristian Popescu Piedone este extrem de îndrăgit de cetățenii bucureșteni și primește de după gratii scrisori din partea acestora! Fostul edil a făcut publice scrisorile, pe pagina personală de Facebook. Una dintre scrisorile care a atras atenția în online, este cea de la finul său, Iannis.

„Dragă nanule,

Ce faci nanule? Sper că ești bine și Dumnezeu să îți dea puterea să treci peste necazul ăsta. Noi suntem bine te asteptăm să revii printre noi. Domi un nebun cum îl știi (…). 

Știm că ești nevinovat și te așteptăm să revii acasă (…)Acum avem un cățel ca Rocky și îl cheamă Magnu, e un cățel foarte deștept și amuzant, are un an jumatate. Te aștept să vii acasă să stăm pe stradă cu toții la o somânță și o bere bine fără alcool și la glumele pe care le facem pe stradă. 

Te aștept să vii cât mai repede posibil acasă, o să se facă dreptate!”, i-a scris Iannis nașului său de după gratii. 

Micuțul a făcut și o ilustrație pe scrisoare, în care s-a desenat pe el cu o „bere cu 0% alcool” în mână , dar și pe fostul edil. În dreptul lui Piedone a scris într-un pătrățel: „Se minte”.

Piedone a cedat presiunii încarcerării din spatele gratiilor după doar două luni

După doar două luni de când stă după gratii, fostul primar al Sectorului 5, își dorește cât mai repede libertate. Cristian Popescu-Piedone, fost primar al Sectorului 4 și al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv care a ars și în urma căruia s-au pierdut 65 de vieți.

Acesta a transmis pe pagina personală de Facebook prin intermediul avocatului său, un mesaj în care spune că este încis pe nedrept:

„Două luni topite din viață. Două luni de rugăciuni. Două luni de amar. Două luni de lacrimi văzute și nevăzute. Două luni fără sotie, fără copii, fără nepoți, fără prieteni. Două luni de dor. Două luni, nevinovat, între pereții ăștia de beton. Oamenii mei dragi, îmi este dor de voi. Am muncit mult în viață, ca să-mi croiesc drum bun.

Și l-am avut! Dar s-a întâmplat să țin umbrela atunci când a plouat cu năpasta! Și drumul vieții mele s-a umplut cu amar. Acum… s-a dus și munca, s-a dus și drumul. Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit, și o să lupt în continuare. Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa următoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1. Să aveți bucurii în case, oameni buni! Cu dragoste și cu respect, Piedone, nevinovat”, a transmis fostul primar, pe Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: