Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoarea adresată de soldat mamei a ajuns în mâinile văduvei sale după 76 de ani: „E ca și cum s-ar fi întors la mine”

Scrisoarea adresată de soldat mamei a ajuns în mâinile văduvei sale după 76 de ani: „E ca și cum s-ar fi întors la mine”

GALERIE FOTO (3) Scrisoarea adresată de soldat mamei a ajuns în mâinile văduvei sale după 76 de ani

Scrisoarea adresată de soldat mamei a ajuns în mâinile văduvei sale după 76 de ani. Soldatul american John Gonsalves i-a scris mamei sale o scrisoare la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, dar mesajul lui a ajuns abia acum. John și mama sa au murit, dar soția soldatului a fost cea care a citit emoționată rândurile scrise de acesta.

Scrisoarea adresată de soldat mamei a ajuns în mâinile văduvei sale după 76 de ani: „E ca și cum s-ar fi întors la mine”

Mulți soldați au murit pe front cu gândul la familiile lor, iar unii chiar le-au transmis scrisori pentru a-și lua rămas bun. Unele au ajuns atunci, iar altele ceva mai târziu. Este și cazul americanului John Gonsalves care i-a scris mamei sale la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, dar mesajul său a ajuns după 76 de ani. Scrisoarea a fost redactată în 1945 și a ajuns în Germania, în mâinile soției sale. John și mama sa au murit, dar văduva sa a fost cea care a primit mesajul. Emoționată, femeia din Massachussetts, SUA, a deschis plicul și a citit cuvintele scrise de soțul său la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, pe când acesta avea doar 22 de ani.

Soldatul John Gonsalves a scris emoționat o scrisoare pentru mama sa, dar aceasta a ajuns la destinație după 76 de ani. Aceasta a fost descoperită în arhivele serviciului poștal. . „Dragă mamă, azi am primit o altă scrisoare de la tine şi mă bucur să aud că totul e OK”, începe mesajul. „Cât despre mine, sunt bine şi mă descurc mulţumitor. Mâncarea, însă, e de obicei teribilă”. Scrisoarea se încheie cu urările sale de bine: „Transmit dragoste şi sărutări! Fiul tău, Johnny. Sper să ne revedem curând”

John a murit în 2015, dar poștașii au aflat adresa văduvei Angelina Gonsalves și au expediat scrisoarea. Oficiul poștal a transmis un bilet în care spune că „livrarea scrisorii este extrem de importantă pentru noi”. Angelina a fost extrem de emoționată când a citit scrisoare, fiind îndurerată de faptul că mama lui John nu a primit scrisoarea. De cealaltă parte, femeia s-a bucurat că a putut citi mesajul soțului ei, chiar și după 76 de ani. „E ca şi cum s-ar fi întors la mine”.

Scrisoarea emoționnată a unui soldat către iubita sa, descoperită înt-run tanc îngropat într-o pădure

Mai mulți geologi ruși au găsit în pădurile de lângă Moscova un tanc îngropat la 7-8 metri sub pământ. Mastodontul a rămas acolo din vremea celui de-al Doilea Război Mondial. După multe căutări, nu a fost descoperită nicio bombă sau explozibil. Au descoperit rămășițele unui soldat rus, care avea un revolver cu un singur glonț și un dosar în care se găsea o hartă, poza iubite și mai multe scrisori. Geologii au publicat o scrisoare scrisă de soldat pentru iubita sa.

„Salut, Varvara mea! Nu, nu ne vom întâlni. Ieri la prânz am bombardat încă o coloană nemțească. Un proiectil de-a fasciștilor a spart armura laterală a tancului nostru și a explodat înăuntru. În timp ce conduceam tancul spre pădure, Vasile a murit. Rana mea este severă… L-am înmormântat pe Vasile într-o pădurice de mesteceni. Era un loc plin de lumină. Vasile a murit fără să reușească să-mi spună măcar un cuvânt, fără să-i transmită ceva frumoasei lui Zoia și blonduței Măriuța, care seamănă cu o păpădie pufoasă. Vor crește copiii tăi. Tu iarăși vei iubi. Iar eu sunt fericit că părăsesc această lume, având în suflet marea dragoste pentru tine. Al tău, Ivan Kolosov”, sună rândurile emoţionante din scrisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: