Redactia.ro
Home » Monden » Scrisoarea de dragoste pe care Pepe a primit-o după despărțirea de Raluca: „Te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna”

Scrisoarea de dragoste pe care Pepe a primit-o după despărțirea de Raluca: „Te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna”

GALERIE FOTO (2)

Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să nu fi ajuns la final. Artistul a primit un cadou misterios, pentru care a ținut să mulțumească public.

 

Scrisoarea de dragoste pe care Pepe a primit-o după despărțirea de Raluca

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a luat pe toți prin surprindere. Deși au avut parte de multe certuri, cei doi au ajuns în punctul din care au plecat. Recent, Pepe a primit un cadou misterios, dar foarte important și cu o mare încărcătură emoțională. Artistul a  dezvăluit pe canalul său de Youtube că în curtea lui și-a făcut apariția un colet împreună cu o scrisoare.

Pepe a ținut să precizeze că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun, până în acest moment, chiar dacă nu știe cine este expeditorul.

Am primit un dar astăzi. Nu am știut ce se află în curte, am văzut un panou așa înfofolit. L-am întrebat pe Dan și mi-a spus că a primit un colet pentru Pepe și el credea că e o scrisoare de la YouTube sau de la partenerii noștri. Uitați tabloul acela din spate, nu știu de cine este pictat. Nici nu știu dacă a existat poza asta cu mine vreodată, pentru că poza cu mine cu sacoul este într-un cadru, iar fetele sunt cumva dintr-o altă poveste. Dar tabloul este superb, este cel mai frumos cadou pe care mi-l putea aduce Moșul. Nu știu cine mi l-a trimis.

Am primit și o scrisorică, cu un text absolut senzațional,plin de mister și de dragoste și mulțumesc pentru asta. Nu pot spune decât că sunt plăcut impresionat. Promit să pun acest tablou în camera mea după ce renovez camera. Mulțumesc mult de tot autorului și celui care a avut ideea. Ar fi frumos să aflu, să îmi specificați de unde a pornit ideea, cine mi l-a trimis. Cine mi l-a trimis mă iubește atât de tare încât să îmi dau seama că Moș Crăciun există.”, a dezvăluit Pepe.

Scrisoarea de dragoste pe care Pepe a primit-o este de-a dreptul emoționantă. Artistul a citit scrisoarea live, iar fanii i-au trimis mai multe mesaje referitoare la faptul că bilețelul de iubire a fost trimis, cel mai probabil, de Raluca Pastramă.

,,Am înțeles că niciodată nu o să fiu mai mlt decât o oră petrecută împreună din când în când. Am înțeles că ești un om mult prea mare pentru oameni mici și știu că meriți tot ce este mai bun în lume. Sunt 21 de ani de când simt ce nu am crezut vreodată ce se poate simți: totul, la o intensitate care mă doare uneori. (Pepe: „21 de ani înseamnă cariera mea”) Sun șase ani de când visul meu s-a împlinit, de când te-am sărutat și te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna, ai fost acel ceva de neatins. Ai fost omul suprem și totul meu la care nu am crezut că pot să ajung vreodată.

Asta e modul meu de a-mi lua la revedere de la ceva ce nu am putut să am. Îmi voi continu aviața încercând să închid bine undeva tot ceea ce simt, mărturisindu-și ceea ce tu știai deja. Pot doar să sper că poate, într-o altă viață, ne vom revedea și o să fii și tu cel care simte. Crăciun fericit!”,scrie în biletul pe care l-a primit Pepe, odată cu tabloul.

Mai mult, Pepe a mai precizat că scrisoarea poate să fie trimisă de o fană înficată, care l-ar fi întâlnit la vreun concert.

Ce spune Pepe despre o împăcare cu Raluca

Pepe nu se gândește la o împăcare cu Raluca, dar a precizat în cadrul unei emisiuni TV că poartă discuții zilnice cu aceasta, de dragul copiiilor.

”Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a spus Pepe. Totodată, și în emisiunea La Măruță”, cântărețul a negat o posibilă împăcare cu mam celor două fetițe ale sale.

”Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu își mai dorește, atunci nu. Din punctul meu de vedere, este cel mai bien să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite, eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Cum niciodată nu credeam că o să existe un divorț, așa nu pot băga mâna în foc că va fi vreo împăcare. (…) Eu sunt un tip hotărât”, a explicat Pepe.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: