Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scrisoarea uluitoare a unei soții pentru amanta soțului ei: „A găsit ceva mai bun în tine”

Scrisoarea uluitoare a unei soții pentru amanta soțului ei: „A găsit ceva mai bun în tine”

Scrisoarea uluitoare a unei soții pentru amanta soțului ei

Scrisoarea uluitoare a unei soții pentru amanta soțului ei. O femeie a descoperit că este înșelată de soțul ei cu o altă femeie, așa că a decis să-i scris câteva cuvinte viitoarei femei cu care bărbatul ei își va trăi viața.

Scrisoarea uluitoare a unei soții pentru amanta soțului ei: „A găsit ceva mai bun în tine”

Înșelatul este un subiect vechi de când lumea și care nu se va pierde niciodată. Cu siguranță, nimănui nu-i place să fie înșelat. Atunci când afli că ești trădat, reacția imediată este aceea a omului care simte că se prăbușește universul și e urmată de o avalanșă de reproșuri. Este și cazul unei femei care a aflat că soțul are o amantă. Femeia a preferat să apeleze la o modalitate mult mai surprinzătoare, și i-a scris amantei soțului ei o scrisoare. Soția îi spune amantei că știe că ea are ceva ce ei îi lipsește și că spera să nu fie înșelată niciodată, dar se pare că acest lucru s-a întâmplat. Femeia i-a cerut amantei soțului ei să aibă grijă de el și să îl facă fericit. „Bravo, l-ai cucerit. I-ai câștigat inima, care obișnuia să îmi aparțină doar mie.

A găsit ceva mai bun în tine, pe care nu l-a văzut în mine. Pare mai fericit cu tine. Vrea să petreacă timp cu tine, cu cu mine. I-ai atras atenția și ai putut să îl păstrezi. Mă temeam că se va întâmpla în cele din urmă și speram că această zi nu va veni niciodată. Dar a sosit.Acum trebuie să ai grijă de el. Acum trebuie să-lfaci fericit. Trebuie să-l iubești. Am făcut toate acestea. Dar se pare că eforturile mele nu au fost suficiente, pentru că acum el este alături de tine. S-a îndrăgostit de tine și este în regulă”, i-a scris femeia tradata amantei sotului ei.

Sfaturile soției pentru amanta bărbatului ei

Soția i-a spus amantei să își trăiască iubirea pe care o are cu soțul ei si să nu se mai ascundă. Totodată, aceasta i-a spus amantei că este posibil ca soțul ei să o înșele și pe ea, având în vedere că a trădat căsnicia pe care o avea cu ea. „Nu este minunat când relația ta nu mai este un secret? Nu trebuie să te ascunzi tot timpul. Nu trebuie să păstrezi totul secret. Ni este nevoie să mergi în vârful degetelor în jurul meu și al prietenilor nostril. Nu este nevoie să te sătuți sau să te ții de mână în întuneric. Nu este nevoie să faci o rezervare la hotel în numele tău pentru a petrece timp împreună. Gata cu minciuna.

Vreau să arăți lumii că sunteți un cuplu acum. Iubirea nu trebuie păstrată secretă. Trebuie împărtășită. Ar trebuie scandată. Iubirea nu ar trebui să fie niciodată un mic secret murder. Nu este bine să repsiri liber? Nu este bine să fii sinceră?
Acum trebuie să te uiti în jur. Acum trebuie să-ți faci griji în mod inconștient cu privire la fiecare tânără care trece pe alături. Acum trebuie să te descurci cu paranoia nesfârșită, pentruj că cel mai probabil te va înșela cu cineva Amintește-ți, un trădător este întotdeauna un trădător. El caută o adrenalină care să-I aducă conexiuni secrete, relații interzise.

Dacă nu ești pregătită pentru asta, dacă nu crezi că ești femeia specială care poate îmblânzi fara, mai bine pleacă. Împachetează-ți lucrurile și pelacă. Asta a trebuit să fac când am avut ocazia. Înainte să fie prea târziu.”, a mai scris sotia.

La final, soția încornorată i-a mai spus amantei că merită tot ce e mai bun și să aibă grijă să nu treacă prin aceeași situație. „Merităm lucruri mai bune decât să fim secretul lui, atâta timp cât ajungem să fim schibate pentru următorul corp atractic care apare în câmpul lui visual. Deși, desigur, ai putea deveni femeia de un million de dolari care îl poate schiba. Numai timpul va avea ultimul cuvânt.

Amintește-ți doar că am crezut că eu că sunt femeia specială, care îl poate schimba, iar acum sunt sunt doar o fostă și tu ești în locul meu.”, a fost scrisoarea deschisă a unei femei postată pe blogul estiminunata.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: