Redactia.ro
Home » Monden » Se comportă ca doi îndrăgostiți! S-au împăcat după 17 ani, iar acum sunt de nedespărțit

Se comportă ca doi îndrăgostiți! S-au împăcat după 17 ani, iar acum sunt de nedespărțit

GALERIE FOTO (4)

Nu se mai ascund! Dacă până acum erau doar zvonuri și niște fotografii surprinse pe furiș de fotografii amatori de senzație, acum au apărut dovezi de necontestat. Cei doi au fost văzuți în timpul unei întâlniri amoroase, în West Hollywood.

Se comportă ca doi adolescenți după ce s-au împăcat

Jennifer Lopez și Ben Affleck demonstrează lumii întregi că iubirea lor e pe bune. După ce apăruse doar zvonuri privind împăcarea lor, cele mai recente fotografii surprinse cu ei dovedesc că relația lor e mult mai serioasă și puternică decât s-ar fi crezut. Cei doi nu se mai ascund și au avut parte de o primă apariție în văzul lumii. S-a întâmplat luni seară, în West Hollywood, când au ieșit să ia masa în oraș. Îmbrățișați, Jen și Ben par doi îndrăgostiți de nedespărțit.

Fără să țină cont de privirile insistente ale celor din jur, cei doi s-au afișat în ipostaze normale oricărui cuplu. Au luat masa la un restaurant nou, situat la parterul hotelului Pendry, și au plecat de acolo îmbrățișați. Cu zâmbete largi, cei doi par să-și trăiască pe deplin iubirea.

S-au împăcat după 17 ani

Împăcarea lor e cu atât mai spectaculoasă cu cât Jennifer era în pragul nunții acum doar câteva săptămâni, cu sportivul Alex Rodriguez. Nimeni nu ar fi zis că aceasta nu va ajunge la altar cu sportivul și că se va întoarce în brațele fostului ei logodnic. Ei bine, situația se prezintă astfel, iar Jennifer Lopez și Ben Affleck par dispuși să acorde maturitatea și înțelegerea necesară pentru ca relația aceasta să funcționeze de data asta.

Amintim că Jennifer și Ben s-au cunoscut în 2001, pe platoul filmului „Gigli”, și că a fost o pasiune puternică între cei doi. În 2002, cei doi ajunseseră și la logodnă, urmând ca în septembrie 2013 să se căsătorească. Numai că, cu doar câteva zile înainte de fericitul eveniment, cei doi aveau să rupă logodna. Despărțirea s-a produs la începutul lui 2004. La acea vreme, despărțirea a fost cu scandal și a devastat-o pe cântăreață, dat fiind faptul că Ben îi fusese infidel.

La doar câteva luni distanță, Jennifer Lopez se căsătorea cu Marc Anthony. La rândul lui, într-un an de la despărțirea de Jennifer Lopez, Ben Affleck se căsătorea cu Jennifer Garner, cea care i-a dăruit trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: