Redactia.ro
Home » Știri » Se fac angajări la Casa Regală britanică. Prințul William și Kate Middleton anunță cerințele obligatorii pentru jobul full-time: “Tact și discreție”

Se fac angajări la Casa Regală britanică. Prințul William și Kate Middleton anunță cerințele obligatorii pentru jobul full-time: “Tact și discreție”

Într-o perioadă destul de gri pentru piața muncii, cu mulți oameni rămași fără loc de muncă în urma pandemiei de Coronavirus, iată anunțul la care puțini se așteptau! Se fac angajări la Casa Regală britanică. Chiar Prințul William și Kate Middleton anunță care sunt cerințele obligatorii pentru jobul full-time: “Tact și discreție”.

Ducele şi ducesa de Cambridge i-au luat pe mulți prin surprindere cu anunțul de job la Casa Regală britanică. Mai exact, Prinţul William şi Kate Middleton caută specialist pe comunicare care ştie ”să gestioneze informaţii sensibile cu tact şi discreţie”.

Angajări la Casa Regală, job full-time la Prințul William și Kate Middleton

Anunțul pentru jobul de specialist comunicare este disponibil pe site-ul oficial al casei regale, scrie DailyMail.

Potrivit anunțului, cel mai nou angajat al casei regale va avea biroul la Palatul Kensington, iar responsabilitățile sale vor tine de tot procesul de comunicarea oficială a proiectelor cuplului regal de Cambridge.

Anunţul de angajare de la Casa Regală britanică apare și pe reţeaua LinkedIn. Jobul de la Palatul Kensington este descris ca un post potrivit pentru cineva care ştie tot timpul să gestioneze “cu tact şi discreţie toate informaţiile regale sensibile”.

De asemnea, printre cerințele pe care candidatul perfect trebuie să le îndeplinească este să ai abilităţi de comunicare excelente şi să fie o fire proactivă şi flexibilă.

Iată și o parte din responsabilitățile jobului de la Casa Regală britanică. Candidatul care va obține postul anunțat de Prinţul William şi Kate Middleton, trebuie să se ocupe şi de comunicarea cu presa în ceea ce priveşte cuplul regal și activitățile din programul oficial. De asemnea, specialistul va întocmi și desfăşurătorul de comunicare privind deplasările în străinătate ale ducesei şi ale ducelui de Cambridge.

Cât despre bani, anunțul nu are date legate de salariul oferit de cuplul regal pentru acest job, râvnit de mulți, cu siguranță.

În anunțul făcut de ducii de Cambrige se mai specifică și că este vorba de un post full-time, cu 37.5 ore pe săptămână. Totodată, așa cum era de așteptat, candidatul ce va fi selectat va face parte dintr-o “echipă bine instruită”.

Așadar, pentru toți cei care se încadrează în cerințele de mai sus, pare o șansă unică de job ideal, nu-i așa?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: