Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București. Cum arată noua locuință a tânărului milionar

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București. Cum arată noua locuință a tânărului milionar

GALERIE FOTO (6) Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București.

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București. Tânărul investitor de la Imperiul Leilor și-a cumpărat o casă de lux în București. Sebastian Dobrincu a împărtășit cu fanii săi din mediul online imagini cu noua sa locuință.

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București. Cum arată noua locuință a tânărului milionar

Sebastian Dobrincu este unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor. La 23 de ani este milionar, iar activitatea sa se desfășoară în Los Angeles, acolo unde a trăit în ultimii ani. Pentru că noile sale proiecte sunt în România, Sebastian a decis să își cumpere o casă. Tânărul afacerist a împărtășit cu fanii din mediul online noua sa locuință. Sebastian și-a cumpărat un apartament luxos și spațios, cu două dormitoare, patru băi, un dressing, o cameră pentru serile de film și o terasă spațioasă. Milionarul a luat această decizie după ce a realizat că de un timp, petrece mai mult timp în România decât Statele Unite ale Americii.

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras.Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare”., a spus Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

Afaceristul a spus că apartamentul său este la etaj pentru a fi departe de zgomotul orașului. Sebastian vrea să se relaxeze în casa sa și să se distanțeze de agitația orașului. „Cel mai important este că am liniște, în sfârșit. Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”,a mai spus afaceristul.

Sebastian Dobrincu, milionar la 23 de ani

Sebastian Dobrincu este milionar la 23 de ani, după ce a muncit încă de la o vârstă fragedă în domeniul IT. Acesta le-a spus fanilor că își deschide ușa casei pentru a-i motiva și pe alți tineri să viseze și să muncească pentru a ajunge în vârf.  Sebastian a ținut să precizeze că nu a primit niciun ban de la nimeni.

Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit.Cei care se frustrează mereu găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută”, a mai spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: