Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, apariție rară la TV. Ce a dezvăluit despre el și despre tatăl lui

Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, apariție rară la TV. Ce a dezvăluit despre el și despre tatăl lui

GALERIE FOTO (2) Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, apariție rară la TV. Ce a dezvăluit despre el și despre tatăl lui

Unul dintre concurenții emisiunii Chefi la cuțite sezon 10, de la Antena 1, a fost Sebastian Țopescu, fiul fostului comentator sportiv Cristian Țopescu. Iată ce a dezvăluit Sebastian despre el și despre tatăl lui și cum și-a făcut tânărul apariția în show-ul culinar TV. El nu obișnuiește să apară la televizor.

Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, apariție rară la TV. Ce a dezvăluit despre el și despre tatăl lui

Lui Sebastian Felix Țopescu, pe numele lui complet, i se mai spune Basti. El are 23 de ani și este din București, iar la prima vedere îți dai seama imediat că are ceva aparte, al lui. Fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu este fashion editor, așa că obișnuiește să călătorească în toată lumea pe la marile evenimente. Nu de puține ori, în România, Basti s-a lovit de prejudecăți. El spune că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui lui, Cristian Țopescu.

Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, apariție rară la TV. Ce a dezvăluit despre el și despre tatăl lui
Foto: Antena 1

„Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a zis Basti, la Chefi la cuțite, sezonul 10. „M-am născut într-o familie publică. Tatăl meu este Cristian Țopescu. Eu sunt mezinul familiei și am vrut să-mi fac o carieră pe meritul meu. Tocmai de aceea am lucrat în străinătate, ca să-mi formez propriul drum”, a mai declarat el.

Sebastian Țopescu a mers la filmări îmbrăcat în negru, cu un corset care i-a subțiat foarte tare talia, și cu perle la gât.

„Tot timpul am fost pasionat de corsete, prin modă mă exprim eu. Am venit să-mi depășesc această frică a penibilului și de aparițiile publice din România”, a spus Basti.

Foto: Antena 1

Tânărul a gătit o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră. Când au ridicat cloșurile, cei trei jurați au remarcat aspectul plăcut al farfuriei. Basti a primit cuțitul de aur, oferit de jurați pentru prieteni, așa că nu va merge mai departe în concurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: