Redactia.ro
Home » Homepage » Secretara-șefă a UMF „Carol Davila” găsită moartă într-un lac din Capitală. Anchetă în desfășurare

Secretara-șefă a UMF „Carol Davila” găsită moartă într-un lac din Capitală. Anchetă în desfășurare

politia

Un eveniment tragic a zguduit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Secretara-șefă a instituției, Matei Vali Cătălina, a fost găsită moartă într-un lac din Capitală, după ce fusese dată dispărută în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie. Această veste a provocat un val de șoc în rândul comunității universitare și a ridicat numeroase întrebări legate de circumstanțele în care s-a produs acest incident. Investigațiile sunt în desfășurare, iar autoritățile încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu exactitate în orele ce au precedat tragicul eveniment. Totodată, acest caz a adus în atenție și alte aspecte legate de starea psihologică și emoțională a victimelor înainte de producerea unor asemenea situații dramatice.

Descoperirea șocantă: corpul neînsuflețit al Cătălinei găsit în Lacul Pantelimon

În cursul zilei de miercuri, Matei Vali Cătălina, în vârstă de 43 de ani, a fost dată dispărută după ce a plecat de la locuința sa din Sectorul 2, București. Potrivit declarațiilor apropiaților, aceasta nu a mai ajuns la serviciu și nici nu a putut fi contactată, motiv pentru care a fost lansată o alertă privind dispariția sa. Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au demarat imediat o serie de căutări, care s-au dovedit, din nefericire, a avea un deznodământ tragic.

Poliția Capitalei a anunțat că, în urma investigațiilor, femeia a fost găsită fără viață într-un lac din București. „În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, au anunțat oficialii.

Conform unor surse judiciare, corpul neînsuflețit al Cătălinei Matei a fost găsit în Lacul Pantelimon, unul dintre cele mai cunoscute lacuri din zona Bucureștiului. Polițiștii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă și, în urma indiciilor obținute, au mers la fața locului împreună cu scafandrii. Aceștia au găsit corpul neînsuflețit al femeii în lac, confirmând astfel temerile cu privire la soarta sa.

Anchetă în desfășurare: cauzele și împrejurările producerii incidentului

În prezent, investigațiile continuă sub coordonarea Serviciului Omoruri, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Autoritățile încearcă să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs acest incident, inclusiv dacă a fost vorba despre un gest intenționat sau despre o posibilă implicare a altor persoane. Deși primele informații sugerează un posibil act deliberat, anchetatorii iau în calcul toate variantele până la finalizarea cercetărilor.

Surse judiciare au menționat că înainte de dispariția sa, Cătălina Matei ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, un gest care adaugă un element tulburător acestei situații. Se pare că, în momentul în care a transmis mesajul, telefonul tânărului era închis, motiv pentru care acesta nu a văzut la timp ceea ce avea să devină ultimul semn de la mama sa. Această descoperire indică faptul că femeia s-ar fi aflat într-o stare de profundă suferință emoțională, însă cauzele care au condus la acest act rămân încă un mister pentru anchetatori.

În astfel de situații, ancheta se desfășoară cu atenție sporită, fiind analizate toate elementele care ar putea oferi indicii cu privire la starea mentală a victimei, dar și la posibilele influențe externe. Rezultatele anchetei vor fi cruciale pentru a înțelege contextul în care s-a produs această tragedie și pentru a stabili dacă există alte persoane implicate sau dacă este vorba despre un act solitar.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: