Redactia.ro
Home » Monden » Selly a ajuns la Poliție! Cum i-a fost pusă în pericol viața celebrului vlogger

Selly a ajuns la Poliție! Cum i-a fost pusă în pericol viața celebrului vlogger

Selly a ajuns la poliție, după ce vloggerul a observat că îi lipsesc de la mașină prezoanele de la roți. Asta ar fi dus la desprinderea roților în timpului mersului, deci ar fi putut cauza un accident extrem de grav.

Cineva i-a pus gând rău lui Selly! Prezoanele de la roțiile mașinii sale i-au fost furate, iar vloggerul a cerut ajutorul oamenilor legii pentru a aflat cine vrea să-i facă rău.

Selly a ajuns la Poliție! Cum i-a fost pusă în pericol

Vloggerul a mărturisit pe rețelele de socializare că i-au mai fost furate și numerele de înmatriculare în urmă cu ceva timp, însă atunci s-a gândit că ar fi vorba de o glumă proastă.
Însă de data aceasta, situația pare mult mai gravă. Selly susține că acum a fost pusă în pericol viața sa și celor din jur.
”Va fi o seară mai lungă ca să ne asigurăm pe viitor că pe nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare furând prezoanele de la roți, se face o anchetă să vedem ce s-a întâmplat, că nu e normal, putea să se desprindă roata, să intru într-un șanț, în cineva, să pățesc ceva eu sau altă persoană, plus să pățească ceva mașina, deja nu mai e o glumă, e foarte serioasă treaba”, le-a mărturisit Selly fanilor pe InstaStory.

Selly, câștiguri de zeci de mii de euro pe lună

Succesul lui Selly pare că îi aduce și hate. Însă vloggerul are și mulți fani, iar vizualizările din online îi aduc lunar zeci de mii de euro în cont. Însă toți banii îi investește în cariera sa.
La doar 20 de ani, Selly este împlinit din multe puncta de vedere. Și susține că își dorește să ajungă la cea mai bună versiune a sa. Vrea să ajungă să se bucure de fanii care l-au susținut de mic, căci nu se gândea niciodată că va ajunge în acest punct.
În prezent, Selly nu mai este doar vlogger, ci și actor, cântăreț, dar și propriu regizor al filmului său.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: