Redactia.ro
Home » Monden » Selly și-a dus iubita în Dubai! ”Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR”

Selly și-a dus iubita în Dubai! ”Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR”

Selly și-a dus iubita în Dubai

Selly nu s-a lăsat constrâns de pandemia de coronavirus și și-a dus iubita în Dubai, într-o vacanță de lux. Potrivit declarațiilor vloggerului, cei doi îndrăgostiți au trebuit să facă trei teste PCR fiecare pentru coronavirus.

Selly și-a dus iubita în Dubai în plină pandemie

După un an greu, cu proiecte, BAC și pademii, Selly a luat-o pe iubita lui și a dus-o într-o vacanță de neuitat în Dubai. Cei doi au stat patru zile. În timp ce iubita artistului a mai văzut Dubaiul anul trecut când a fost cu părinții ei, cântărețul l-a vizitat acum pentru prima dată și i-a plăcut enorm.  În toate aceste trei zile, Selly și Smaranda au fost nevoiți să facă câte trei teste de fiecare pentru Covid-19.

Potrivit ciao.ro, ca să ajungă la Dubai, Selly și Smaranda au trecut printr-o primă testare obligatorie în România, asta pentru că nu poți pleca în Emirat dacă nu ai un test PCR negativ valabil 96 de ore înainte de intrarea în Dubai. Iar, începând din data de 27 octombrie, la aterizare urmă să fie din nou testați PCR în Dubai. Și nu s-au oprit aici: pentru a putea să revină în tară, cei doi aveau să mai facă încă un test care tot negativ trebuia să fie pentru a urca la bordul avionului, astfel încât pe 4 noiembrie să poată intra în România. Mai mult, Selly și Smaranda știau că peste tot trebuia să poarte mască.

”Am purtat masca pe stradă – în Dubai e lege să porți masca pe stradă, dar din acest punct de vedere e o țară foarte, foarte strictă. Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR. Dar această strictețe se vede în rezultatele în lupta cu Covid. Au numere foarte bune în lupta cu pandemia. Ceea ce este de apreciat într-o perioadă în care peste tot în lume cazurile cresc într-un ritm alarmant”, ne-a spus Selly.

Vloggerul și iubita lui și-au învins fricile

Selly și Smaranda au mâncat la cele mai exclusiviste restaurante, au vizitat locuri unice și au trăit experiențe de neuitat. Cei doi și-a învins fricile și s-au dat pe cea mai lungă tiroliană urbană din lume. Astfel, de la o înălțime de 44 de etaje, cu o viteză de 80 de kilometri la oră, Selly și Smaranda au “zburat” deasupra Dubai, peste Dubai Marina, în 45 de secunde.

“De departe, cea mai extremă experiență pe care am trăit-o în Dubai a fost cea cu tiroliana. A fost înfricoșător și, în același timp, o experiență unică pe care nu cred că ai unde să o trăiești altundeva în lume. E ceva ce nu am trăit”, a spus vloggerul.

Selly și Smaranda au fost cazați la unul dintrecele mai înalte hoteluri de 5 stele din lume, având 355 metri, unde au avut o cameră de lux pe care artistul a și prezentat-o în postările sale pe InstaStory.

Burj Khalifa, fântânile de la Dubai Mall, nouă fântână The Palm Fountain (intrată în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă fântână din lume), Atlantis the Palm și Burj Al Arab, călătoria pe apă cu Yelloow Boats, show-ul unic în lume ”La Perle”, sau Desert Safari s-au numărat printre experiențele pe care Selly și Smaranda le-au trăit în cele 4 zile petrecute în Dubai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: