Redactia.ro
Home » Știri » Seriale indiene la care să te uiți în 2021 fără să-ți pară rău că ai făcut asta

Seriale indiene la care să te uiți în 2021 fără să-ți pară rău că ai făcut asta

Seriale indiene

Dacă ești adeptul serialelor, atunci ar trebui să încerci să te uiți și la cele indiene! Iată ce seriale foarte bune nu trebuie să ratezi.

Seriale indiene pe care trebuie să le vezi în 2021

Selection Day

Trebuie să vezi acest film este despre doi frați și tatăl lor care sunt obsedați de la face India să-i recunoască drept unele dintre starurile cricketul lui. Printre actorii care joacă în acest serial sunt  Mohammad Samad, Yash Dholye, Karanvir Malhotra, Rajesh Tailang, Mahesh Manjrekar, Ratna Pathak Shah, Shiv Panditt, Parul Gulati and Akshay Oberoi.

Mumbai Indians

Mumbai Indians este un documentar din opt părți care arată totuldespre Prima Ligă indiană. Această latură competitivă a Indiei nu prea este explorată sau nu prea atrage, de obicei. Este făcut un adevărat portret al sportivilor indieni și cum echipa Mumbai ajunge la victorie.

Rangbaaz

Este un serial șocant despre un criminal în serie. Toată acțiunea are loc în anul 1992, iar povestea este bazată pe fapte reale. Criminalul ce a devenit ulterior faimos este Shree Prakash Shukl,care l-a ucis pe Shiv Prakash Shukla. După aceea, uciderile au continuat și poliția era efectiv dezarmată în fața acestui asasin.

Mirzapur

Este un serial despre putere și ce ar face oamenii să o obțină, mai ales în timpul unui război. Dramă, iubire, război, toate elementele unui serial foarte bun ce merită vizionat!

 Made In Heaven

Îi are în centru pe doi designeri de nunți. Aceștia sunt martorii unor secrete excepționale și nu se tem să facă lucruri…necurate pentru a ajunge unde vor.

Breathe

Este o poveste despre un tată disperat, ce ajunge să facă lucruri nebunești când află că fiul lui mai are doar șase luni de trăit. El are nevoie de un transplant de ficat pentru a putea trăi și este al patrulea pe listă.

Alte seriale indiene pe care le poți urmări pe Netflix sunt

Sacred Games

She

Delhi Crime

Made In Heaven

Leila

Breathe

Pushpavalli

Mirzapur

Taj Mahal 1989

Afsos

Jamtara

Selection Day

Little Things

Lust Stories

Ghoul

Paatal Lok

Hasmukh

Stories By Rabindranath Tagore

One Mic Stand

A Suitable Boy

Tandav

Indian Matchmaking

Daughters of Destiny

Bombay Begums

Zindagi In Short