Redactia.ro
Home » Știri » Sfârșit tragic pentru polițistul Albert la doar 22 de ani. A pierit într-un cumplit accident rutier, deși suferea de o boală gravă

Sfârșit tragic pentru polițistul Albert la doar 22 de ani. A pierit într-un cumplit accident rutier, deși suferea de o boală gravă

Albert a murit la 22 de ani într-un cumplit accident rutier.

Tragedia a lovit comunitatea din Gorj într-un mod neașteptat și profund trist. Albert, un tânăr de 22 de ani, a decedat în urma unui accident rutier tragic, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Pe data de 22 februarie, în localitatea Scoarța, județul Gorj, Albert se afla la volanul mașinii sale când, într-un moment fatidic, a pierdut controlul autovehiculului, intrând pe contrasens și colizionând cu un alt autoturism.

Albert a suferit răni incompatibile cu viața

Impactul a fost devastator. Albert a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au încercat să-i salveze viața printr-o intervenție chirurgicală. Din păcate, starea sa critică a făcut ca șansele de supraviețuire să fie minime, iar în cele din urmă, tânărul și-a pierdut viața pe patul de spital.

Ceea ce face povestea lui Albert și mai tragică este lupta sa anterioară cu o boală gravă. Fost polițist, tânărul a fost nevoit să renunțe la cariera pe care și-o dorea din cauza distoniei, o afecțiune care provoacă spasme musculare severe. Comunitatea îl cunoștea și îl sprijinea, strângând fonduri pentru a-l ajuta să-și continue tratamentul și să se lupte cu această boală necruțătoare.

În seara tragediei, ISU Gorj a fost alertat despre accident de către un participant la trafic. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că Albert, în timp ce se deplasa pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu spre Novaci, a intrat pe sensul opus de mers, colizionând cu un vehicul condus de un bărbat de 46 de ani din București. Deși testat negativ la alcool, gravitatea leziunilor suferite nu i-a lăsat nicio șansă.

„În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București. Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis ISU Gorj.

Tânărul lupta din răsputeri cu boala sa

Pierderea lui Albert nu doar că lasă o rană adâncă în comunitatea din Gorj, dar ridică și întrebări despre cum viața poate fi schimbată radical într-o fracțiune de secundă. Tânărul, care a luptat cu curaj împotriva propriei boli, nu a avut șansa să înfrunte și această ultimă provocare.

Este un moment de profundă tristețe și reflecție pentru toți cei care l-au cunoscut pe Albert și pentru comunitatea largă. Tragedia sa amintește de fragilitatea vieții și de importanța sprijinului comunitar în fața adversităților. Memoria lui Albert, marcată de curaj, luptă și determinare, va rămâne vie în inimile celor care l-au cunoscut și i-au apreciat spiritul neînfrânt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: