Redactia.ro
Home » Monden » Show marca Gigi Becali la aeroport! Tachinări și preoți la plecarea spre Salonic

Show marca Gigi Becali la aeroport! Tachinări și preoți la plecarea spre Salonic

GALERIE FOTO (2)

Gigi Becali a avut o apariție spectaculoasă pe Aeroportul Otopeni înainte de deplasarea către Salonic, pentru meciul FCSB cu PAOK. Însuțit de trei preoți, patronul FCSB a făcut un adevărat show, tachinându-l pe fostul arbitru Alexandru Tudor, amintindu-i de vremurile când arbitra împotriva echipei Steaua. În stilul său caracteristic, Becali a spus că se va ruga la Sfântul Dimitrie pentru succesul echipei sale, cu promisiunea de a face o liturghie în Grecia.

Apariția inedită a lui Gigi Becali pe Aeroportul Otopeni

Gigi Becali, cunoscut pentru gesturile sale excentrice, a reușit din nou să atragă atenția tuturor cu o apariție spectaculoasă pe Aeroportul „Henri Coandă”. Patronul FCSB a venit însoțit de trei preoți, pe care îi consideră prieteni apropiați, într-un gest menit să sublinieze credința sa profundă și dorința de a avea succes în meciul important cu PAOK Salonic din Europa League.

În timpul acestei apariții, Becali nu a ratat ocazia de a glumi cu fostul arbitru Alexandru Tudor, prezent și el în delegația echipei. Glumeț și plin de energie, latifundiarul din Pipera i-a adresat câteva remarci amicale lui Tudor, amintindu-i de momentele când acesta arbitra meciurile Stelei și, în opinia lui Becali, lua decizii controversate împotriva echipei sale.

O vizită cu scop spiritual în Grecia

Becali a declarat că, odată ajuns în Grecia, intenționează să facă o vizită la Sfântul Dimitrie, având încredere că o rugăciune sinceră va ajuta echipa sa să obțină un rezultat favorabil. Patronul FCSB a povestit că a luat această decizie încă de la tragerea la sorți și că va merge cu preoții săi de încredere pentru a se ruga în mod special pentru succesul echipei sale.

În plus, el a menționat că este posibil să închirieze o biserică în Salonic pentru a oferi o liturghie în limba română, ca semn de recunoștință față de Sfântul Dimitrie, dacă FCSB va câștiga.

Gigi Becali și relația sa cu Alexandru Tudor

Între Gigi Becali și Alexandru Tudor, fost arbitru FIFA și acum membru al echipei administrative FCSB, există o relație bazată pe respect, dar și pe glume frecvente. De această dată, Becali l-a tachinat prietenește, amintindu-i de meciurile din trecut în care, în opinia sa, Tudor ar fi favorizat echipele adverse în fața Stelei.

Fostul arbitru a încercat să evite conversațiile publice cu Becali, dar latifundiarul a continuat să facă glume amicale, spunându-i: „Ai uitat când erai arbitru și furai Steaua?”. Remarcile sale au stârnit zâmbete, dar și atenția presei prezente la aeroport.

În concluzie, apariția lui Gigi Becali pe Aeroportul Otopeni a fost una memorabilă, plină de umor și de gesturi simbolice. Deplasarea către Salonic promite să fie nu doar o provocare sportivă, ci și una spirituală pentru patronul FCSB, care speră ca rugăciunile și sprijinul său divin să aducă victoria echipei sale.

sursa foto: Fantik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: