Redactia.ro
Home » Știri » Și-a dedicat viața ajutându-i pe alții, dar el nu a putut fi salvat. Un pompier, tată a trei copii, a murit în drum spre intervenţie: „Suntem șocați”

Și-a dedicat viața ajutându-i pe alții, dar el nu a putut fi salvat. Un pompier, tată a trei copii, a murit în drum spre intervenţie: „Suntem șocați”

Și-a dedicat viața ajutându-i pe alții, dar el nu a putut fi salvat. Un pompier, tată a trei copii, a murit în drum spre intervenţie: „Suntem șocați”

Un pompier, tată a trei copii, a murit duminică, în Franța, în drum spre o intervenţie. Bărbatul a decedat pe loc, iar toți colegii și apropiații lui sunt șocați. Iată povestea lui și cine a fost el. Despre moartea lui au scris inclusiv politicienii.

Un pompier, tată a trei copii, a murit în drum spre intervenţie. Bărbatul a decedat pe loc: „Suntem șocați”

Pompierul din Franța, de la cazarma din Saint-Gervais-les-Bains, avea 61 de ani și trei copii. Avea 30 de ani experiență profesională ca pompier voluntar și era fostul șef al Poliției municipale din Saint-Gervais-les Bains. Bărbatul și-a dedicat viața ani în șir ajutând și salvând oameni, dar el nu a mai putut fi salvat. A murit pe loc, în drum spre o intervenție.

Duminică, puțin după orele 13:00, pompierul era într-un camion împreună cu alți patru colegi pompieri voluntari. Camionul a oprit pe un drum înzăpezit. Echipajul trebuia să intervină la un incendiu izbucnit într-un restaurant aflat la altitudine. Se pare că victima ar fi „ieșit din autovehicul cu trei dintre colegii săi, ultimul rămânând la volan”, iar la un moment dat, „camionul s-a rostogolit și s-a răsturnat pe partea stângă”, a declarat pentru AFP parchetul din Bonneville.

Colegii au fost şocaţi de veste, iar politicienii au postat mesaje de condoleanţe pe Twitter, potrivit BFM TV.

„Suntem extrem de șocați”, au declarat ceilalți pompieri ai echipajului, care au acționat imediat în momentul accidentului. Ulterior, ei au fost transportați la spitalul Sallanches, a relatat Observator.

Gérald Darmanin, ministrul de Interne al Franţei, și-a exprimat regretul după această tragedie,  într-o postare pe Twitter. De asemenea, premierul Elisabeth Borne a vorbit despre recunoştinţa față de pompierii „care ne protejează, cu riscul vieții lor”.

„Tristețe profundă după anunțul morții, în Saint-Gervais-les-Bains, a unui pompier voluntar care era în timpul serviciului și intervenea la un incendiu într-o cabană-restaurant. Condoleanțe familiei sale, colegilor și rudelor sale”, a transmis Gérald Darmanin, ministrul de Interne al Franţei.

Și-a dedicat viața ajutându-i pe alții, dar el nu a putut fi salvat. Un pompier, tată a trei copii, a murit în drum spre intervenţie: „Suntem șocați”
Foto: Philippe Huguen – AFP
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: