Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a făcut bagajul de călătorie, însă când l-a pus în portbagaj i s-a părut că aude ceva. A rămas uimit când a văzut ce intrase în el

Și-a făcut bagajul de călătorie, însă când l-a pus în portbagaj i s-a părut că aude ceva. A rămas uimit când a văzut ce intrase în el

GALERIE FOTO (2)

Se pregătea să plece într-o călătorie de afaceri pentru câteva zile și a rugat-o pe soție să-l ajute cu bagajul. Zis și făcut! Când a transportat bagajul la mașină, însă, i s-a părut că aude ceva. S-a amuzat teribil când și-a dat seama ce era în valiză.

Ce era în bagajul de călătorie a unui bărbat

Costin este căsătorit cu Cristina de 14 ani, iar împreună sunt părinții a unui băiețel de trei ani. Bărbatul lucrează în domeniul marketingului și e nevoit adesea să călătorească în alte orașe ori în afara țării pentru întâlniri de afaceri. Într-una din zile, când era pe punctul de a pleca într-o astfel de călătorie, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Și-a rugat soția să-l ajute cu bagajul, iar el a mers la duș. Când a ieșit, s-a îmbrăcat și s-a îndreptat spre mașină, căci era deja în întârziere. Transportându-și valiza spre autoturism a sesizat că se aude un zgomot care părea să provină din ea. A ascultat preț de câteva secunde și și-a dat seama instant ce era în ea. Iată ce se petrecuse cât fusese el la duș!

„Mi-am luat valiza care era pregătită pe patul din dormitor și mi-am dat seama că se aude ceva în ea. Băiețelul meu de trei ani se băgase în ea, atunci când nici eu și nici mama sa nu eram de față. Nu i-am zis nimic, ci dimpotrivă. Am luat-o, m-am dus spre mașină, am strigat „Gata, plec spre aeroport!”, și am pus valiza pe scaunul din față. M-am învârtit în jurul blocului de trei ori și bagajul meu râdea în hohote.”, este povestirea amuzantă a bărbatului, pe rețelele de socializare.

Copilul năzdrăvan i-a făcut o farsă tatălui său

Desigur, după ce i-a făcut hatârul preț de câteva minute, bărbatul a ajuns din nou în fața blocului, unde a desfăcut bagajul și și-a surprins fiul cum râdea de farsa făcută. L-a sărutat pe frunte și l-a purtat pe brațe până în apartament, unde mama sa îl aștepta, căci Costin o anunțase de ispravă printr-un mesaj telefonic.

„Nu uitați să fiți copii pentru copiii voștri. Două minute cu ei ar putea însemna o amintire pentru veșnicie. Căutați să-i faceți să zâmbească mereu, să le păstrați inocența cât mai mult. Anii trec mult prea repede!”, este îndemnul lui Costin către alți părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: