Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a făcut bagajul de călătorie, însă când l-a pus în portbagaj i s-a părut că aude ceva. A rămas uimit când a văzut ce intrase în el

Și-a făcut bagajul de călătorie, însă când l-a pus în portbagaj i s-a părut că aude ceva. A rămas uimit când a văzut ce intrase în el

GALERIE FOTO (2)

Se pregătea să plece într-o călătorie de afaceri pentru câteva zile și a rugat-o pe soție să-l ajute cu bagajul. Zis și făcut! Când a transportat bagajul la mașină, însă, i s-a părut că aude ceva. S-a amuzat teribil când și-a dat seama ce era în valiză.

Ce era în bagajul de călătorie a unui bărbat

Costin este căsătorit cu Cristina de 14 ani, iar împreună sunt părinții a unui băiețel de trei ani. Bărbatul lucrează în domeniul marketingului și e nevoit adesea să călătorească în alte orașe ori în afara țării pentru întâlniri de afaceri. Într-una din zile, când era pe punctul de a pleca într-o astfel de călătorie, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Și-a rugat soția să-l ajute cu bagajul, iar el a mers la duș. Când a ieșit, s-a îmbrăcat și s-a îndreptat spre mașină, căci era deja în întârziere. Transportându-și valiza spre autoturism a sesizat că se aude un zgomot care părea să provină din ea. A ascultat preț de câteva secunde și și-a dat seama instant ce era în ea. Iată ce se petrecuse cât fusese el la duș!

„Mi-am luat valiza care era pregătită pe patul din dormitor și mi-am dat seama că se aude ceva în ea. Băiețelul meu de trei ani se băgase în ea, atunci când nici eu și nici mama sa nu eram de față. Nu i-am zis nimic, ci dimpotrivă. Am luat-o, m-am dus spre mașină, am strigat „Gata, plec spre aeroport!”, și am pus valiza pe scaunul din față. M-am învârtit în jurul blocului de trei ori și bagajul meu râdea în hohote.”, este povestirea amuzantă a bărbatului, pe rețelele de socializare.

Copilul năzdrăvan i-a făcut o farsă tatălui său

Desigur, după ce i-a făcut hatârul preț de câteva minute, bărbatul a ajuns din nou în fața blocului, unde a desfăcut bagajul și și-a surprins fiul cum râdea de farsa făcută. L-a sărutat pe frunte și l-a purtat pe brațe până în apartament, unde mama sa îl aștepta, căci Costin o anunțase de ispravă printr-un mesaj telefonic.

„Nu uitați să fiți copii pentru copiii voștri. Două minute cu ei ar putea însemna o amintire pentru veșnicie. Căutați să-i faceți să zâmbească mereu, să le păstrați inocența cât mai mult. Anii trec mult prea repede!”, este îndemnul lui Costin către alți părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: