Redactia.ro
Home » Știri » Și-a golit conturile pentru opt centimetri în plus. Roy Conn a suportat chinuri cumplite ca să fie mai înalt

Și-a golit conturile pentru opt centimetri în plus. Roy Conn a suportat chinuri cumplite ca să fie mai înalt

barbat operat

Fiecare dintre noi își dorește să aibă un aspect fizic plăcut, însă nu mulți ar fi dispuși să recurgă la gesturi extreme precum cel făcut de Roy Conn, un american trecut de prima tinerețe.

Roy Conn a plătit o avere ca să fie mai înalt cu șapte centimetri

Roy Conn a fost întotdeauna complexat din cauza înălțimii sale, de 1.67 m. În tinerețe nu avea banii necesari pentru a trece pragul unei clinici pentru a efectua operația pe care și-o dorea, de creștere în înălțime. Da, ați citit bine. Există o asemenea procedură și nu este doar foarte complicată și dureroasă, ci și foarte costisitoare.

Procedura implică fracturarea celor două oase femurale, iar perioada de recuperare este una îndelungată, însă eforturile merită fiecare oftat și bănuț, conform lui Roy Conn. În prezent, datorită procedurii extreme, Roy se poate lăuda cu o înălțime de 1.75 de m. Pentru cei 8 centrimetri în plus, Roy a fost nevoit să scoată din bancă suma de 150.000 de dolari!

„Durează cam o oră și jumătate prntru a finaliza procedura. Pacientul trebuie să treacă prin procesul de alungire a picioarelor, care adaugă câte un milimetru pe zi. Durează cam trei luni pentru a adăuga 8 centimetri la înălțime”, a declarat dr. Kevin Debiparshad, specialist în alungirea picioarelor.

Roy a explicat care au fost motivele pentru care s-a operat la 68 de ani

Roy Conn a intrat în direct, prin intermediul unui apel telefonic, la o emisiune televizată din Statele Unite ale Americii și a explicat care au fost motivele pentru care a ales să-și facă o asemenea operație la vârsta de 68 de ani.

„Nu, nu era o problemă majoră înălțimea. Este ceva de care am fost conștient încă de când eram tânăr și acum îmi pot permite. Nu eram complexat de asta, dar mereu am fost conștient de faptul că sunt scund. Soția mea era mult mai îngrijorată decât mine în ceea ce privește operația. Ea mă accepta așa cum sunt. Deci, procedura era pentru mine, nu era pentru nimeni altcineva”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: