Redactia.ro
Home » Știri » Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. După 8 ani a realizat un lucru devastator: „Era o pastilă greu de înghițit”

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. După 8 ani a realizat un lucru devastator: „Era o pastilă greu de înghițit”

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. Un bărbat a ales să își facă o nouă familie alături de amantă, părăsindu-și soția și cei doi copii. Cu timpul, bărbatul a realizat că a făcut o mare greșeală, dar după 8 ani a cunoscut ce înseamnă să fii părăsit de persoana iubită. Ce s-a întâmplat cu soția lui?

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. După 8 ani a realizat un lucru devastator: „Era o pastilă greu de înghițit”

În viață orice om greșește, dar câteodată greșelile pot aduce multe suferință, mai ales persoanelor din jur. Este povestea unui bărbat care și-a părăsit familia pentru a fi cu amanta, pe care susține că a iubit-o foarte mult. Cu două luni înainte de a împlini 10 ani de căsnicie, acesta și-a părăsit soția și cei doi copii. A cunoscut-o pe Eva pe Facebook, iar chimia dintre ei a fost extrem de puternică.

Lipsea tot mai des de acasă, iar momentele petrecute alături de Eva erau minunate. În tot acest timp, soția sa își petrecea timpul cu copiii, avea grijă de casă și se ocupa de tot ce ține de familia ei. După ce s-au despărțit, el s-a mutat împreună cu amanta în alt oraș, iar fosta soție a rămas cu custodia copiilor.

„Eram insurat, imi cunosteam soţia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea a 10 ani de la nunta.
Eram parintii a doi copii minunati, care acum sunt adolescenti, atunci aveau 7 respectiv 9 ani.Calatoream cu serviciul, stateam la 3 hoteluri pe saptamana. Asa am ajuns sa o intalnesc pe Eva*.Credeam ca sotia nu ma mai iubeste. M-am convins singur de faptul ca nu ii pasa de mine sau de nevoile si dorintele mele, imi dorea doar salariul.De fiecare data cand vorbeam mi se parea ca ma cicaleste si ca se plange de ceva. Ea de fapt cauta atentia mea: un weekend doar noi doi, un film la cinema, o cina in oras – tot ceea ce faceam eu cu Eva* in timp ce imi abandonasem familia.” 

Ce a descoperit bărbatul după 8 ani

A trăit impreună cu Eva vreme de 6-7, dar la un moment dat relația lor se răcise, iar certurile devenise o obișnuință. Atunci, bărbatul și-a dat seama că îi este dor de fosta soție și de copii. În tot acest timp, mama copiilor lui devenise independentă, se ocupa singură de educația copiilor și petrecea timp nelimitat cu el. 8 ani de zile fosta soție a stat singură, fără să își refacă viața. Și-a dedicat toți anii aceștia copiilor. 

„Dar am gresit. Mi-am dat seama ca am lipsit de la anii cei mai frumosi din viata copiilor mei. Imi lipsea faptul ca sunt stalpul familiei si imi lipsea timpul petrecut cu ei. Am abandonat lupta si am lasat-o pe sotie sa se ocupe singura de cresterea lor. Desigur, plateam pensie alimentara, dar lipseam la momentele importante din viata lor. Sotia se descurca greu, singura cu cheltuielile casei. Eu luam masa la restaurante selecte, in timp ce sotia mea se chinuia sa le ofere copiilor siguranta de a doua zi.Fosta sotie a stat singura timp de 8 ani. Avea intalniri, dar nu mergea mai departe. Faptul ca a fost singura atata timp, m-a facut sa cred ca nimeni nu o dorea si ca ii lipsesc anumite calitati, pe care niciun alt barbat nu le-a gasit la ea. De fapt, ea a stat singura pentru a se concentra pe copii.”

Un alt bărbat și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de fosta lui familie

Ulterior a venit ziua în care merita și ea să fie fericită. Fosta soție și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în timp ce fostul soț, care o părăsise pentru amanta, era umbrit de gelozie. DIn păcate, bărbatul a privit cum un alt bărbat și-a luat asupra lui responsabilitatea de a proteja familia lui, familie pe care el o părăsise în urmă cu ani de zile. Cu toate astea, și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și le-a oferit un sfat celor care vor trece prin același lucru:

„Astazi locuiesc singur si imi vad copii ocazional. Au crescut mari si ma judeca pentru ca i-am parasit. Cine ii poate invinui?
Din toate calitatile Evei*, una ii lipsea: ea nu era niciodata mama copiilor mei – dragostea mea adevarata.
Impartasiti povestea mea, de dragul familiei, iubiti si apreciati femeia de langa voi!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: