Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-au cumpărat o casă nouă, însă nu s-au grăbit să vadă ce se ascundea după ușa de metal din grădină! Descoperirea i-a lăsat muți de uimire

Și-au cumpărat o casă nouă, însă nu s-au grăbit să vadă ce se ascundea după ușa de metal din grădină! Descoperirea i-a lăsat muți de uimire

GALERIE FOTO (4)

Au trăit șocul vieții lor, când au descoperit ce se ascundea după ușa de metal din grădina noii lor case. Aveau să afle lucruri extrem de înfricoșătoare despre locul cu pricina.

După ce familia lor s-a mărit, cuplul american Ken și Carol Zwick au cumpărat o casă nouă, unde să aibă un spațiu ideal pentru a-și crește copilul. Au văzut marea ușă de metal din grădină, însă pe moment nu au fost curioși să cerceteze locul.

Și-au cumpărat o casă nouă, însă nu s-au grăbit să vadă ce se ascundea după ușa de metal din grădină! Descoperirea i-a lăsat muți de uimire

La 10 ani de când s-au mutat, au luat decizia, într-o zi mai liberă, de a vedea ce se află în spatele ușii de metal din grădină. Iar descoperirea i-a lăsat muți de uimire.

Și-au cumpărat o casă nouă, însă nu s-au grăbit să vadă ce se ascundea după ușa din metal din grădină! Descoperirea i-a lăsat muți de uimire

După 10 ani de când au cumpărat casa, au decis să deschidă ușa de metal din grădină. Au dat peste un loc pe care fostul proprietar îl construise în 1960. Este chiar anul alegerii președintelui JF Kennedy și perioada în care America trăia cu frica unui război nuclear.

După ce au deschis ușa grea de metal, cuplul a dat peste o scară uriașă care ducea către o încăpere lungă.

Ce au găsit în spatele ușii de metal din grădină

Era vorba de un bunker în toată regula. Iar acesta nu era deloc gol, cum au crezut într-o primă fază noii proprietari. Aici se găseau o mulțime de lucruri vechi, care nici nu se mai fabrică de ani buni, potrivit Perfect Media.

Erau provizii care ar fi permis unei familii să supraviețuiască cel puțin două săptămâni.

Au mai dat peste haine, lămpi, baterii, chiar și ustensile. Au găsit inclusive bomboane foarte vechi care nu se mai fac de multă vreme. După ce și-au revenit din șoc, familia a strâns lucrurile vechi și le-au donat Societății de Istorie Neenah.

,,Ne-a oferit ocazia să simțim în timp real cum a fost să trăiești în 1960. Era ca și cum cu toții s-ar afla în aceeași încăpere și, dintr-o dată, trebuie să coboare spre adăpost”, a declarat Jane Lang, directorul Societății de Istorie Neenah, potrivit Perfect Media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: