Redactia.ro
Home » Monden » Sigur nu știai asta! Nadia Comăneci are un avion ce îi poartă numele

Sigur nu știai asta! Nadia Comăneci are un avion ce îi poartă numele

Compania națională Tarom a lansat recent un avion inscripționat cu numele „Nadia Comăneci”, în onoarea legendarei gimnaste române. Această inițiativă simbolică are drept scop recunoașterea și celebrarea succesului sportiv românesc și va fi utilizată pentru a transporta delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris.

Un proiect de suflet: inscripționarea avionului

Ideea de a inscripționa un avion cu numele Nadiei Comăneci a fost propusă în urmă cu patru luni și a fost bine primită de reprezentanții Tarom. După obținerea acordului Nadiei, a fost semnat un protocol între legendara gimnastă și compania aeriană. Nadia a primit o machetă a avionului inscripționat cu numele ei ca parte a ceremoniei inițiale.

Proiectul a avansat rapid, fiind finalizat într-o lună de la semnarea protocolului. Aeronava Boeing, purtând inscripția „Nadia Comăneci”, este acum pregătită să zboare pe diverse rute internaționale. „A fost un proiect care mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că cei de la Tarom au fost de acord cu o astfel de idee. Se demonstrează din nou că sportul oferă multe oportunități în multe domenii de activitate”, a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Un omagiu adus unei legende sportive

Proiectul de inscripționare a avionului nu doar că aduce un omagiu uneia dintre cele mai mari sportive ale României, dar subliniază și importanța sportului în promovarea valorilor și a imaginii țării. Nadia Comăneci, o figură emblematică în istoria gimnasticii mondiale, continuă să inspire generații întregi de sportivi și admiratori ai sportului.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a încheiat un contract cu Tarom pentru închirierea unui charter care să transporte delegația de sportivi români la Jocurile Olimpice de la Paris. Potrivit sursei citate, sportivii vor călători cu avionul inscripționat cu numele Nadiei. „Sper să le poarte mult noroc. Voi fi și eu prezentă la Paris pentru a-i susține”, a adăugat Nadia Comăneci.

Parteneriate și colaborări de succes pentru Tarom

Tarom nu se limitează doar la colaborarea cu Nadia Comăneci și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Compania este și partener oficial al Federației Române de Fotbal pentru Campionatul European de Fotbal 2024. Tarom asigură transportul Echipei Naționale de Fotbal a României și a echipei tehnice la Campionatul European de Fotbal din Germania.

Aceste parteneriate demonstrează angajamentul Tarom de a susține sportul românesc și de a contribui la promovarea imaginii României pe scena internațională. Prin aceste inițiative, Tarom își consolidează poziția de susținător activ al sportului și al valorilor naționale, oferind sprijin logistic și simbolic sportivilor români.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: