Redactia.ro
Home » Știri » Sigur nu știai de acest truc. Cum sa iei produse aproape gratis de la Kaufland. Reduceri de 90%

Sigur nu știai de acest truc. Cum sa iei produse aproape gratis de la Kaufland. Reduceri de 90%

Kaufland, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din România, oferă clienților săi oportunitatea de a achiziționa alimente la prețuri foarte mici și de a beneficia de reduceri substanțiale, ajungând până la 90%. Cu toate că nu există notificări oficiale din partea supermarketului cu privire la aceste reduceri, clienții au descoperit modalități ingenioase de a economisi și de a cumpăra produse la prețuri incredibil de avantajoase.

Ce oferte săptămânale găsești

Unul dintre secretele pentru a obține alimente la prețuri reduse de la Kaufland este să fii la curent cu ofertele săptămânale ale magazinului. Kaufland adesea lansează promoții și reduceri speciale pe diverse categorii de produse. Prin urmare, este recomandat să consulți catalogul cu oferte pentru a afla care sunt produsele aflate la promoție în săptămâna respectivă.

Printre cele mai generoase reduceri se regăsesc la fructe și legume, astfel că acestea ar trebui să fie în centrul atenției tale. Dacă ești atent la promoții, poți cumpăra astfel de produse cu discounturi semnificative. De exemplu, unele cliențe au reușit să achiziționeze cartofi albi la doar 0,30 lei/kg, beneficiind de o reducere de 89% față de prețul inițial de 2,99 lei/kg.

„Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00?Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri.”, a scris o internaută pe Tiktok.

Fii deschis la oferte speciale

Kaufland oferă în mod regulat oferte speciale și promoții la diverse alimente și produse. De aceea, ar trebui să fii deschis să explorezi astfel de oferte și să le profiți. Consultă catalogul de oferte și fii cu ochii pe reduceri pentru produsele de bază, cum ar fi cele de patiserie sau din carne.

Deși Kaufland nu furnizează notificări oficiale legate de reduceri de până la 90%, clienții au descoperit modalități de a economisi bani și de a cumpăra alimente la prețuri avantajoase. Fii informat cu privire la ofertele săptămânale, concentrează-te pe fructe și legume pentru cele mai mari economii, și fii deschis la ofertele speciale pentru a profita la maximum de reduceri. Cu puțină atenție și planificare, poți bucura de cumpărături avantajoase la Kaufland în fiecare lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: