Redactia.ro
Home » Știri » Simon Baker, actorul din serialul ”The Mentalist” divorțează după 29 de ani de căsnicie

Simon Baker, actorul din serialul ”The Mentalist” divorțează după 29 de ani de căsnicie

GALERIE FOTO (3)

Simon Baker, actorul din celebrul serial ”The Mentalist” și soția lui, Rebecca Rigg, au decis să pună capăt căsniciei lor de 29 de ani. Însă, separarea lor pare că a avut loc în urmă cu câteva luni. 

Simon Baker și Rebecca Rigg divorțează după 29 de ani de căsnicie

Simon Baker, celebrul actor, divorțează după 29 de ani de căsnciie. Separarea dintre actor și soția sa, Rebecca Kigg pare să fi avut loc în luna aprilie a anului trecut, așa cum au precizat mai multe surse citate de revista People. 

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii pe care îi avem vor fi întotdeauna cel mai important lucru din viețile noastre”, au declarat Simon Baker și Rebecca Rigg într-o declarație comună dată publicității după anunțul divorțului.

Reprezentantul actorului în vârstă de 51 de ani, Susa Patricola, a confirmat vestea că se înaintează divorțul. Actorul în vârstă de 51 de ani și partenera sa, Rebecca Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au cunoscut  în serialul australian E Street și au trei copii, Stella, 27 de ani, Claude, 22 de ani, și Harry, 19 ani.

Într-un interviu acordat anterior, în 2018, Simon Baker avea numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și avea o căsnicie fericită.

,,Suntem o echipă. Cea mai mare parte a timpului, cam 99 la sută din timp, sunt cu adevărat prieteni foarte buni. Și cred că cel mai important lucru în relația noastră este că amândoi putem să fim noi înșine. Cred că asta este cel mai important în toate relațiile, nu-i așa?”, spunea atunci actorul.

Mai mult, în anul 2016, elația dintre Simon Baker și Rebecca Rigg părea mai închegată ca niciodată.

Se va simți atât de bine să poți petrece mai mult timp acasă. Mai mult decât orice vreau să-mi dedic timpul familiei mele”, spunând despre soția lui că este „cea mai bună femeie cu care ar putea spera vreodată un bărbat să fie” și „să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: