Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasă, în direct. Ce a putut să zică pe TV, a stârnit furia tuturor: „Chiar vorbești urât”

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasă, în direct. Ce a putut să zică pe TV, a stârnit furia tuturor: „Chiar vorbești urât”

Simona Gherghe a făcut-o lată! Prezentatoarea show-ului „Mireasă” a jignit o concurentă, în direct, în timpul emisiunii. Mulți au rămas șocați când au auzit ce a putut să zică moderatoarea de televiziuni. Acum, fanii show-ului sunt de-a dreptul șocați și revoltați.

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasă

Simona Gherghe a făcut o gafă de zile mari, chiar în direct. Moderatoarea a jignit o concurentă de la Mireasă, fără să realizeze. Acest lucru s-a întâmplat în fața tuturor concurenților, dar și a oamenilor de acasă, care au fost revoltați de situație. Totul s-a întâmplat în timp ce prezentatoarea purta o discutie cu Ada despre frigider, dar și despre cum nu poate să îl acapareze pentru că nu ar avea loc de ceilalți concurenți să facă acest lucru.

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a spus Ada. Simona Gherghe a continuat și a spus că oricum nu ar putea să intre în frigider, pentru că nu ar încăpea. Ada este o femeie cu forme și tocmai din acest motiv, toată lumea a fost revoltată. Fanii emisiunii consideră că acest lucru a fost spus ca o jignire la adresa concurentei. Ulterior, gazda emisiunii și-a cerut scuze și a încercat să vină cu explicații. „Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă”, a spus repede Simona Gherghe.

@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original – Tik Toker

Fanii emisiunii Mireasă sunt revoltați

După ce au auzit replica Simonei, fanii emisiunii s-au supărat de-a binelea. Sunt mulți cei care spun că nu ar fi pentru prima dată când prezentatoarea ar avea astfel de afirmații. „Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea/ „Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok/ „Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona/ „O caracterizează ironia și umilirea concurenților.”, „Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă./Asa se zic unele rautati in televiziune in “gluma/Nu pot sa cred ca a zis așa ceva/ Gherghe e sora cu Buhnici?”, sunt doar câteva reacții ale fanilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: