Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte prezentatoarea TV

Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte prezentatoarea TV

Veste cumplită pentru fanii Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV s-a infectat din nou cu COVID-19, la doar patru luni de când a fost testată pozitiv pentru prima dată. Simona este în izolare acasă și încearcă să stea cât mai departe de familie. Prezentatoarea și-a făcut mai multe teste și toate au ieșit pozitive.

Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte prezentatoarea TV

Faptul că Simona Gherghe nu a fost activă pe rețelele de socializare, i-a făcut pe fanii acesteia să se întrebe ce s-a întâmplat. În cele din urmă, prezentatoarea TV a dezvăluit motivul absenței ei de pe rețelele sociale, dar și de la emisiunea „Mireasa”. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că are coronavirus.

Atât ea, cât și soțul ei s-au testat chiar înainte să meargă să-și ia copiii de la bunici. Simptomele de răceală pe care le avea au determinat-o să se testeze. Ulterior, prezentatoarea TV a decis să se izoleze. Abia joi va merge să-i ia pe copii de la bunici, unde au stat în toată această perioadă.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa.

Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe nu a mai apărut la emisiunea „Mireasa” în aceste zile. Gabriela Cristea o va înlocui pe aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: