Redactia.ro
Home » Homepage » Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei

Simona Gherghe este în vacanță în Grecia cu familia ei. Din păcate, unul dintre copii a întâmpinat probleme de sănătate. Iată despre ce e vorba.

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei

Simona Gherghe e una dintre cele mai apreciate prezentoare TV de la noi din țară. După după finala „Mireasa”, ea a plecat în Grecia alături de familie. Din păcate, acolo, unul dintre copii a avut ceva probleme de sănătate, așa că părinții s-au îngrijorat. Prezentatoarea TV a fost nevoită să meargă la doi medici și asta pentru că fetița ei, Ana, a avut febră timp îndelungat. După multe consultații, au găsit și cauza: amigdalită acută.

„E asa de simplu, uneori… Nu e nevoie decat de imbratisarea asta. De noi patru, impreuna. Cat am tanjit dupa vacanta asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu asa usor. Uite, de-abia ne-am linistit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febra. Suntem in Grecia, am mers la doi medici aici, dupa teste si consultatii, am gasit si cauza: amigdalita acuta. Deja e bine, vesela, cum o stim, cu sare-n par si greu de scos din apa, ca toti copiii. Ne bucuram de cele mai frumoase apusuri si maine o luam de la capat. E asa simplu, uneori…♥️ #family #holiday #greece #mamadedoi #simonagherghe”.

Alături de acest text, Simona Gherghe a publicat pe Instagram și o fotografie în care apare alături de soț și de copiii lor. Sunt zâmbitori cu toții, mai puțin băiețelul, care pare puțin nemulțumumit de ceva. Fanii și apropiații le-au transmis mesaje. „Multă sănătate și vacanță plăcută.😂💖💖💙💙😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗”, „Sunteți minunați și simpli”, „Tabloul complet”, au scris câteva persoane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro