Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, anunțul la care nu se aștepta nimeni, în plină lună de miere: „E timpul să încheiem relația”

Simona Halep, anunțul la care nu se aștepta nimeni, în plină lună de miere: „E timpul să încheiem relația”

Simona Halep, cea mai bună româncă din tenisul mondial, a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni, în plină lună de miere.

Simona Halep, numărul 14 WTA, a anunțat în cursul zilei de miercuri, pe rețelele sociale, despărțirea de antrenorul Darren Cahill.

Simona Halep, anunțul la care nu se aștepta nimeni

Celebra sportiva nu a menționat, însă, și care este motivul pentru care a rupt colaborarea cu antrenorul australian.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Nu este însă prima dată când Simona și Darren Cahill își spun adio. Campioana și antrenorul ei au întrerupt colaborarea și în noiembrie 2018, pe care au reluat-o chiar la începutul lui 2020.

Simona Halep și Darren Cahill și-au mai spus adio

Darren Cahill şi Simona Halep au anunțat, pe 9 noiembrie 2018, că nu vor mai colabora în sezonul 2019. Din cauza unor probleme ce ţin de propria familie, australianul luase atunci această decizie.

Antrenorul care învăţat-o pe sportiva româncă să îşi gestioneze emoţiile mai bine, cel cu care a câștigat numărul unu în lume în tenisul feminin, a anunțat că nu va mai continua cu Halep.  Darren Cahill este și cel care a dus-o pe Siomona spre cucerirea primului turneu de Grand Slam din carieră anunța, cu aproape 3 ani în urmă.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill, care a primit imediat un răspuns de la campioană.

„Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, i-a scris atunci Simona antrenorului ei.

Ulterior, în decembrie 2019, Simona Halep a anunțat reluarea colaborării cu antrenorul australian, alături de care a stat până azi, 22 septembrie 2021.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Imediat după cununia civilă, Darren Cahill i-a felicitat pe Simona Halep și Toni Iuruc, printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: