Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, aproape de retragere?! Cine face anunțul

Simona Halep, aproape de retragere?! Cine face anunțul

Simona Halep, aproape de retragere?! Cine face anunțul

Simona Halep se va confrunta cu unele probleme existențiale în 2019, spune astrologul Ioan Burculeț.

Conform acestuia, a doua jumătate a anului 2019 va aduce unele dificultăți pentru Simona și s-ar putea ca rezultatele să nu fie pe măsura așteptărilor.

Ioan Burculeț recomandă Simonei să aibă voință și să se mobilizeze.

Despre Simona Halep se cunosc multe și se pot povesti la fel de multe. Faptul că a cucerit primul loc în top, cu atât mai bine.

Astrograma configurează, prin aspectele ei, elementele esențiale ale unui învingător care are profunzime, introspecție dezvoltată și vizează țintele înalte„, a spus acesta, pentru dcnews.ro.

Nu întâmplător din a doua jumătate a anului 2018, mai concret din luna iulie și până la final de an, aveau să fie câteva evenimente majore surpriză, independente de voința ei și care, prin natura lor, puteau să o întârzie, blocheze și să o determine să renunțe la ceva în carieră.

Imprevizibilitatea nu a fost un element surpriză, doar o formă de manifestare a destinului„, a mai completat Ioan Burculeț

Ioan Burculeț anunță probleme pentru Simona Halep în a doua parte a lui 2019

Potrivit astrologului, în prima parte a anului 2019, „evenimentele nefericite descresc în intensitate, astfel încât, dincolo de elementele stresante, va avea puterea să își domine adversarele.

În actualul turneu, vor fi anumite elemente de slăbiciune, dar faptul că va câștiga, în cele din urmă, un loc printre primii îi va aduce din nou zâmbetul pe buze.

Starea de oboseală accentuată, care rezultă din astrograma ei, va determina mobilizarea„.

Traseul descendent din diferite motive va începe ca factor declanșator din a doua jumătate a anului 2019, când anumite evenimente o vor determina să se confrunte cu probleme existențiale, indiferent de voința acesteia.

Trebuie să își fortifice starea de sănătate care îi poate aduce o retragere sau rezultatele să nu mai fie pe măsura așteptărilor. Rămâne de văzut ce îi va rezerva universul în partea a doua a anului„, a concluzionat specialistul în astrologie.

Citește și: Pe ce loc este Simona Halep în clasamentul WTA, la începutul lui februarie

Când joacă România cu Franța în semifinalele Fed Cup

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: