Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, așteptată pe aeroport la întoarcerea după succesul la Wimbledon. Campioana, aclamată de entuziaști

Simona Halep, așteptată pe aeroport la întoarcerea după succesul la Wimbledon. Campioana, aclamată de entuziaști

GALERIE FOTO (4)

Simona Halep a fost întâmpinată astăzi, 15 iulie, în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă de către o mulțime entuziastă, dar și de către înalți oficiali. Sportiva a avut parte de toate onorurile specifice unui adevărat erou național: covor roșu, bannere și mulți oficiali care au întâmpinat-o. Ilie Năstase și Ion Țiriac s-au numărat printre personalitățile care au vrut s-o întâmpine pe Simona la sosirea în țară.

Simona Halep, așteptată pe aeroport

După succesul înregistrat la Wimbledon, celebra tenismenă a fost primită cu aplauze la întoarcerea în țară. Sute de români au vrut să-și arate recunoștința, dar și iubirea față de sportiva care a reușit o performanță uluitoare în urmă cu două zile. ”Am venit cu mare plăcere să-mi exprim bucuria față de performanța acestei sportive unice. M-a încercat un sentiment de mândrie. A fost regina noastră, regina acestui sport”, a declarat un susținător al Simonei Halep cu puțin timp înainte de sosirea acesteia pe aeroport.

N-a fost singurul care și-a exprimat mândria față de performanța Simonei Halep. ”Este unică în istoria tenisului românesc”, a spus un alt fan de-al sportivei.

A adus trofeul Wimbledon în țară

Simona Halep, discurs de pe aeroport

La sosirea în țară, Simona a semnat un portret de-al ei și a realizat câteva fotografii, după care s-a îndreptat spre salonul oficial. Aici, a susținut primul discurs după câștigarea Wimbledonului, în România. ”Este o primire deosebită. O primire călduroasă, ca de obicei. Vreau să mulțumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele din prezent, care mă ajută să ating cel mai mare nivel al performanței. Și tuturor oamenilor care mă susțin, fanilor mei. Sunt persoane speciale care m-au ajutat foarte mult în ultimii ani. Mulțumesc tuturor! După cum știți, mă întorc cu drag în România”, a declarat Simona la sosirea în România.

Simona Halep ocupă locul patru în clasamentul WTA, după ce a câștigat turneul de la Wimbledon. Tenismena este urmată în clasament de Ashleight Barty, Naomi Osaka și Karolina Pliskova.

Simona Halep, festivitate pe National Arena

Simona Halep, decorată de președinte

Potrivit surselor din sport, Simona Halep va fi surprinsă și cu o festivitate organizată pe National Arena, ca urmare a unei înțelegeri făcute între FRT și Primăria București. Cu această ocazie, toți românii care au trăit cot la cot emoțiile Wimbledon cu Simona Halep vor putea veni pentru a o felicita.

De asemenea, ulterior, președintele României îi va acorda distincţia Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român, Simonei Halep, după cum se arată într-un comunicat al administraţiei prezidenţiale.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Simona Halep, decorată de președintele Klaus Iohannis și de Patriarhia Română

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: